Uite de ce ar trebui sa stai in chirie – IV

Optiuni de asigurare mai bune

Si, in cele din urma, cand sunteti chirias, aveti sanse mult mai mari de a incheia o asigurare accesibila si de calitate. La urma urmei, nu aveti nevoie de aceleasi tipuri de asigurari pe care le-ar avea un proprietar si, din aceasta cauza, aveti de platit cu mult mai putine plati. Mai presus de toate, nu va trebui niciodata sa inchei o polita lunga de asigurare a locuintei, deoarece nu detii cladirea in care locuiesti si nu este treaba ta sa o acoperi impotriva tuturor eventualitatilor.

In schimb, veti avea nevoie pur si simplu de asigurare de continut, pentru a va asigura ca propriile bunuri sunt acoperite in caz de evenimente precum o spargere sau o inundati. Pentru cineva care incearca sa economiseasca pana la o zi sa-si permita o casa proprie sau pur si simplu sa isi economiseasca economiile, aceasta ar putea fi o cheltuiala care schimba jocul.

Inchiriere: Buna sau proasta?

Cu siguranta bine! Una peste alta, nu va grabiti niciodata sa nu mai inchiriati si sa gasiti un „loc de buna-credinta”. Mergeti mai departe atunci cand simtiti ca sunteti gata si ca si cum ati fi intr-un loc bun pentru a face acest lucru si investiti doar intr-o casa si un credit ipotecar atunci cand sunteti sigur financiar Dar, intre timp, continuati sa inchiriati, deoarece nu este o optiune la fel de rea ca lumea financiara o face deseori sa fie.