Testarea gratuita a pielii

Natura Club a oferit azi doamnelor, domnisoarelor dar si domnilor doritori, o testare gratuita a pielii cu ajutorul unui aparat specializat in analiza tipului de ten, bazat pe lampi cu lumina ultravioleta. Ca de obicei, ceainaria “Natura Club” a fost gazda unui eveniment ce a pus in prim plan utilitatea produse bio, in acest caz cosmetice.
Testarea si consilierea in vederea folosirii unor produse cosmetice potrivit fiecarui ten a fost efectuata de Ana Antonescu-reprezentanta unui important brand de cosmetice (si nu numai), al cincilea-la nivel mondial, cosmetice ce se distribuie in sistem MLM.
Nu dau nume, nu fac reclama “moca”. !

Astfel, dupa o demachiere temeinica am vazut cum arata tenul meu in profunzime prin intermediul acestui aparat si solutia pe care trebuie sa o pun in aplicatie pentru remedierea lui. Am scapat usor, mostenirea genetica de la mama a fost “ok”, fumatul si-a pus “putin” amprenta dar in concluzie, tenul este hidratat, corespunzator varstei si fara probleme majore.
In afara unei zone usor “mai grase”-celebrul “T”, cearcanele sint insa marea mea “deziluzie”, nici macar cremele si corectoarele nu mai dau rezultate si ochii mei arata asemanator cu cei ai unui urs Panda.
Cel putin acum, dupa citeva nopti dormite cu “intermitente”! Dupa aplicarea unui gomaj, a unei masti si a unei creme cu filtru UV de hidratare potrivita tipului meu de ten, am refacut testul asupra pielii si la lumina UV am vazut cum arata tenul meu dupa ce i se “ofera” o ingrijire corespunzatoare.

Solutia pentru mine a fost folosirea unei creme impotriva cearcanului si a unei creme cu filtru de protectie la UV. 
Testarea nu a implicat vanzare de produse sau alte aspecte comerciale ci constientizarea importantei ingrijirei tenului, indiferent de varsta.

In acest moment folosesc produse din gama Sephora- crema lejera “Instant moisturizer-Oil free” dar fara filtru UV ( lucru vazut imediat la aparatul cu pricina) si demachiantul pentru ochi si fata(Eau micellaire demaquillante -cu tripla actiune).