Stilul muzical se reflecta in stilul vestimentar

Muzica si moda sunt inseparabile. Aceasta relatie este un domeniu de studiu interesant, deoarece ceea ce asculti in prezent poate influenta ceea ce porti in fiecare zi. Pe de alta parte, festivalurile de muzica au oameni care se asculta artistii preferati in timp ce poarta imbracaminte extravaganta. O persoana care poarta un tricou Nirvana poate fi un fan al trupei sau ii place doar designul camasii. Cu toate acestea, unele pictograme ale modei sunt artisti care si-au regasit fanii cu muzica si estetica lor. Pe masura ce mai multi oameni isi accepta stilul personal, devine un trend care poate dura pentru generatiile urmatoare.

 

Pop

Stilul pentru iubitorii de pop glindeste cele mai mari nume ale genului. In prezent, in varf se afla Ariana Grande, care este confortabila in cizmele peste genunchi, pulovere sau haine supradimensionate si coada ei pony style. Colegul canadian Shawn Mendes, mai bine imbracat, este in camasi cu model, blugi stramti si par cret, direct din anii 90. Era * NSYNC si Britney Spears este o liga proprie.

Punk

Adeptii acestei subculturi sunt usor de identificat cu jachete din piele, cizme de lupta negre, blugi skinny si Chuck Taylors. Accesoriile merg de la gulere cu varfuri si curele cu panglica la pini si butoane. Pasionatii se bazeaza, de asemenea, pe rezistenta jachetei din denim pentru haine de imbracaminte, potrivit GQ.com. Interesant este ca anumiti punks se considera ca fiind anti-moda.

Reggae

Acest stil muzical este profund impletit cu Rastafarianismul, o religie si miscare sociala din Jamaica. Bob Marley este principalul muzician care a iesit din faldurile reggae-ului inspirat de Rasta. Fata lui este tencuita pe haine inspirate de reggae. Verde, galbensi rosu, care sunt culorile oficiale ale drapelului Etiopiei in timpul domniei Haile Selassie, figureaza, de asemenea, cu preponderenta in interpretarea de gen si miscare a designerilor. Nu uitati nici caciulele in stil rasta.