Sfaturi pentru parul scurt

Coafurile scurte pentru femei au devenit acum o tendinta. De ce este asa? Pentru ca femeile au simtit ca aspectul modern al unei coafuri simple, dar totusi elegante si feminine va atrage atentia celor din jur. Un alt beneficiu al parului scurt este legat de aranjarea lui, deoarece este mult mai usor de coafat spre deosebire de un par lung. Este adevarat ca parul scurt va va face sa aratati mai fresh si mai trendy, insa acesta are, de asemenea, nevoie de ingrijire adecvata pentru a arata mereu frumos si sanatos.

In ceea ce priveste ingrijirea parului scurt, aceasta nu presupune un proces cu mult diferit de cel al parului lung. Iata cateva sfaturi si lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a avea o podoaba capilara de invidiat.

1. Trebuie sa aveti grija la alimentele pe care le consumati

O multime de alimente sanatoase au un continut bun pentru parul tau. Tipurile de produse alimentare recomandate sunt fructele si legumele. Ambele tipuri de alimente au dovedit deja ca sunt alimente care au o multime de vitamine, nu numai pentru par, dar aceste produse alimentare sunt bune si pentru corpul dumneavoastra. Multiplicati consumul de alimente de acest gen si evitati consumul de alimente nesanatoase.

2. Coafati-va parul corespunzator

Parul scurt nu este imposibil de aranjat, dar nici extrem de usor. Desi parul nu este lung, ar trebui sa acordati atentie styling-ului. Se recomanda sa va pieptanati parul suficient incat sa sa ii oferiti un aspect curat si frumos. Ceea ce trebuie sa stiti este ca nu orice tip de pieptene este bun pentru orice fir de par.

3. Folositi samponul potrivit

Desi acum aveti un par scurt, trebuie sa ramaneti sarguinciosi in efectuarea spalarii. Daca parul este intotdeauna curat si parfumat atunci el o sa arate bine tot timpul si o sa-l mentineti sanatos. Nu orice sampon este bun, asa ca trebuie sa fiti atente la compozitia acestuia, dar si la felul in care reactioneaza parul la el.

4. Utilizati Balsam

Utilitatea balsamului este importanta deoarece va face parul scurt intotdeauna sa para moale. Utilizati intotdeauna balsam cand finalizati samponarea. Dar, in selectarea tipului de balsam, trebuie sa va adaptati la tipul de par, astfel incat sa nu apara deteriorarea parului.