Sfaturi pentru a fi mereu bine imbracat – II

Cel mai bun mod de a aborda aceasta problema este de a face o lista de persoane care au acelasi fizic ca tine si de a le face un punct de ancorare pentru stilul tau.

ALEGETI POTRIVIREA POTRIVITA
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care fiecare barbat trebuie sa le cunoasca si sa inteleaga ca hainele largi sunt demodate de foarte mult timp. Daca nu doriti sa aratati ca un hobo, trebuie sa acordati o atentie deosebita potrivirii hainelor dvs. si sa mergeti doar la tinute care vi se potrivesc. S-ar putea sa fiti uimit de o multime de vedete cu privire la cat de bine arata in haine simple. Ei bine, daca vrei sa arati la fel de bine ca ei, secretul stilului lor este sa mergi doar la hainele care se potrivesc corpului tau.

INCONJOARA-TE CU OAMENI ELEGANTI
Nu in ultimul rand, o schimbare majora pe care trebuie sa o faci in viata ta daca vrei sa fii elegant este sa urmezi oameni care au un bun simt al modei. Pe langa faptul ca iti faci prieteni a caror personalitate te atrage, poti urmari si bloggeri de moda si influenceri pe paginile de socializare pentru a afla totul despre cele mai noi tendinte si stiluri de moda.