Sfaturi generale privind intretinerea masinii de tuns parul

Parul barbatilor creste incredibil de repede, asa ca nu exista barbat care sa nu viziteze regulat un salon de tuns. In astfel de conditii, o masina de tuns este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui barbat care se respecta si vrea sa arate mereu impecabil. Pe piata gasiti o multime de modele avansate, cu numeroase functii care sa va indeplineasca toate necesitatile.

Ca orice aparat supus uzurii, o masina de tuns are nevoie de intretinere. Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le respectati ca sa va puteti bucura mult timp de beneficiile masinii de tuns. Daca nu le respectati, este posibil ca buna functionare a masinii si calitatea tunsorilor sa fie afectate.

In primul rand, asigurati-va intotdeauna ca ati reasamblat lamele. Lamele dvs. trebuie sa fie aliniate corespunzator si stranse bine.

Nu cautati inlocuitori simpli atunci cand vine vorba de ulei de lame. Folosirea oricarui alt tip de ulei poate compromite functionarea cutterului sau chiar poate dauna ireversibil. Ramaneti la calitatea aprobata a unor produse recomandate.

Nu utilizati prea mult ulei electric. Folositi cateva picaturi, sa nu va inecati lamele si sa le distrugeti.

Curatati frecvent masina de tuns parul. Procesul depinde foarte mult si de cat de des va taiati parul, insa este foarte important sa curatati mereu masina de tuns, dupa fiecare utilizare.

Nu uitati sa utilizati o perie delicata. Puteti folosi fie o periuta de dinti, fie pur si simplu o perie de curatat speciala.

In cazul in care veti reusi sa faceti o alegere inteleapta si veti avea grija de fiecare pas din procesul de intretinere, veti avea ocazia sa va bucurati de un produs care o sa va ofere performante foarte bune.

Vizitele la frizer vor fi din ce in ce mai rare, deoarece veti putea sa va tundeti parul asa cum va doriti, in propria locuinta. In felul acesta veti putea sa economisiti sume importante de bani si sa va reimprospatati mereu tunsoarea. O masina de tuns este usor de folosit si va ofera performante foarte bune la fiecare utilizare.