Secretul frumuseții fără operații estetice

Secretul frumuseții fără operații estetice

Corpul își arată vârsta, iar odată cu înaintea acesteia multe femei aleg să apeleze la operații estetice pentru a se simți mai atrăgătoare sau pentru a căpăta încrederea în sine. Acest lucru se traduce de cele mai multe ori prin criza vârstei mijlocii care se pare că nu prea iartă pe nimeni.

Cu toate că medicina și chirurgia plastică s-au dezvoltat atât de mult, există încă remedii naturiste care au puterea de a diminua considerabil procesul de îmbătrânire, mai ales dacă sunt asociate cu un stil de viață sănătos tradus prin alimentație echilibrată și sport.

Unul dintre cele mai cunoscute scuturi menite să diminueze procesul de îmbătrânire este planta goji. Goji sau fructul anti-îmbătrânire, a apărut acum multe secole, dar beneficiile lui pentru organism nu sunt recunoscute de foarte mult timp la nivelul fiecărei culturi în parte.

Fructul goji și procesul anti-îmbătrânire

Fructul goji este recunoscut pentru bogăția de minerale, vitamine, proteine și antioxidanți pe care o are în compoziție. Astfel, aportului ridicat de antioxidanți și aminoacizi ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire prin diminuarea liniilor fine și a ridurilor, încetinind totodată apariția petelor de îmbătrânire prezente pe mâini și față.

Odată cu trecerea timpului, acidul hialuronic regăsit în organism se diminuează considerabil și vedem cum pielea își pierde din fermitate și netezire, ajungând la un proces de stafidire. Mineralele prezente într-un fructu goji au puterea de a reversa procesul de îmbătrânire cât mai mult posibil, ajutând pielea să își recapete fermitatea și netezirea de odinioară.

Unul dintre cei mai mari inamici care accelerează procesul de îmbătrânire este stresul. Stresul este inamicul numărul unu al oamenilor deoarece este prezent în permanență în viața unui om și de multe ori majoritatea oamenilor nici nu își dau seama de prezența acestuia. Fructele goji își lungesc tentaculele miraculoase și în această arie, astfel au o putere ridicată de a calma și de a combate stresul.

Aceste beneficii ridicate de fructele goji sunt prezente în mare parte la fructele goji bio deoarece din îngrășământul natural și substanțele nutritive oferite unei plante goji, fructul își extrage cele necesare pentru a se dezvolta și a ajunge la maturitate într-un mod natural și optim.

GojiBioBrasov, prima pepinieră certificată bio din România

Pepiniera care s-a făcut remarcată în domeniul plantelor goji, este GojiBioBrasov. Goji Bio Brasov este prima pepiniera certificată bio din România care produce fructe goji 100% bio, având o experiență remarcantă în spate care a dus la o afacere de succes. Fructelor ei stau pe rafturile marilor supermarketuri și hipermarketuri, având un aport nutritiv și energetic ridicat, benefic în combaterea semnelor de îmbătrânire.