Pescuit de toamna la pensiunea Aqua Villa din Delta Dunarii

Delta Dunarii este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din intreaga lume, atat pentru turistii din Romania, cat si pentru turistii straini.Delta Dunarii este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din intreaga lume, atat pentru turistii din Romania, cat si pentru turistii straini.Poti vizita Delta Dunarii si toamna, pentru a te relaxa alaturi de familie, a explora natura virgina, neimblanzita de mana de om, si mai ales pentru a profita ca in acest sezon Delta Dunarii nu este atat de impanzita de turisti. Astfel, vei avea ocazia de ii descoperi farmecul intr-o maniera mai interesanta.Una dintre actiunile pe care le poti intreprinde toamna in Delta Dunarii ( lucru care de asemenea atrage foarte multi turisti) este pescuitul. Fie ca pescuiesti ocazional, doar de placere, fie ca pescuitul pentru tine este un stil de viata, te vei bucura de numeroasele oportunitati pe care ti le va oferi acest mediu al Deltei Dunarii de a practica sportul preferat, atunci cand sezonul permite asta.

Pescuit de toamna la pensiunea Aquavilla din Delta Dunarii

Exista anumite pensiuni care ofera clientilor lai anumite oferte speciale pentru pescuit in Delta Dunarii. Una dintre aceste pensiuni este Aquavilla, care, pe langa aceste oferte de pescuit, se distinge prin oportunitatile de petrecere a timpului liber in Delta Dunarii pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Astfel, acestia, indiferent daca vor sa se relaxeze la pensiune sau sa se bucure de o vacanta activa, vor gasi la Aquavilla activitati pentru gusturile lor.

Ce oferte de pescuit ofera AquaVilla clientilor sai pasionati de acest sport?

Toamna este un moment oportun pentru a pescui in Delta Dunarii. Aceasta zona este una foarte populara pentru pescarii profesionisti sau amatori deoarece gazduieste foarte multe specii de pesti. Toamna este un moment oportun pentru a pescui in Delta Dunarii. Aceasta zona este una foarte populara pentru pescarii profesionisti sau amatori deoarece gazduieste foarte multe specii de pesti. Este indicat ca inainte sa vizitezi Delta Dunarii toamna pentru a pescui, sa te echipezi cu uneltele corespunzatoare, pentru a te putea bucura de o experienta placuta.In aceasta toamna, AquaVilla ofera pachete turistice care includ si oferte de pescuit. Aceste pachete cuprind 3 zile si 2 nopti petrecute la pensiunea Aquavilla, cu 2 mese pe zi, insa exista si optiunea de a alege un sejur Delta Dunarii in regim all inclusive.

Cum intra pescuitul in aceasta ecuatie?

Daca alegi un astfel de pachet, vei beneficia de 2 reprize de pescuit de aproximativ 4 ore cu barca cu motor pe Lacurile Fortuna, Baclanesti si imprejurimile acestora. Barca respectiva poate sustine doua persoane, astfel incat te poti bucura de aceasta experienta cu un prieten sau membru al familiei care iti impartaseste pasiunea pentru pescuit. Daca alegi un astfel de pachet, vei beneficia de 2 reprize de pescuit de aproximativ 4 ore cu barca cu motor pe Lacurile Fortuna, Baclanesti si imprejurimile acestora. Barca respectiva poate sustine doua persoane, astfel incat te poti bucura de aceasta experienta cu un prieten sau membru al familiei care iti impartaseste pasiunea pentru pescuit. Acest pachet costa 700 RON/persoana.Pachetul care ofera inca o noapte petrecuta in Delta ( 4 zile si 3 nopti) ofera aceleasi facilitati, dar curpinde 3 sedinte de pescuit in loc de 2, la pretul de 1050 RON/persoana.Pe langa pescuit, pensiunea Aquavilla ofera si alte posibilitati de a iti petrece timpul liber, pentru a te bucura de o vacanta de neuitat. Astfel, te poti plimba cu salupa, pentru 400 RON/ora de mers, ori cu barca cu motor pentru 70 RON/ ora de mers ( pentru 2 persoane).
De asemenea, daca esti o persoana activa, te poti plimba gratuit cu bicicleta prin imprejurimile pensiunii, inchiriind o bicicleta de la receptie.