Obiceiuri nesanatoase pentru organism – II

Mancarea

Nu exista nici o indoiala ca mancarea este unul dintre cele mai bune lucruri din lume, iar majoritatea oamenilor le place sa stea si sa se bucure de o masa buna. Desigur, insa, nu toata lumea este capabila sa modereze aceasta parte a vietii lor in acelasi grad. Unii vor ajunge sa manance mult mai mult decat altii si poate fi greu sa te opresti odata ce incepi sa supraalimentezi. Continuarea unei diete stricte va fi de obicei o modalitate buna de a rezolva aceasta problema, oferindu-va sansa de a manca alimente care nu va vor afecta sanatatea mult timp. Nu trebuie sa va tratati in timpul acestui proces, ci sa lucrati din greu pentru a va asigura ca mancarea devine un aspect secundar al vietii voastre.

Dormit

In cele din urma, ca ultimul obicei prost considerat, este timpul sa ne gandim la somn. A dormi prea mult este rareori o problema, dar faptul ca nu te folosesti suficient de mult de acest element vital al vietii iti poate face lucrurile foarte dificile. Va veti lupta cu munca, pentru a va ingriji familia si pentru a va ocupa de partile normale ale vietii. A dormi suficient poate fi la fel de simplu ca sa stabilesti anumite reguli pentru tine. Desi este posibil sa nu fi trebuit sa urmati un timp strict de culcare de cand erati copil, oferindu-va unul singur poate fi o modalitate excelenta de a va asigura ca nu veti ramane toata noaptea.

Avand in vedere toate acestea, ar trebui sa va simtiti gata sa incepeti sa luptati impotriva obiceiurilor care v-ar putea rani viata. Multi oameni ignora aceasta latura a vietii lor, doar pentru a constata ca obiceiurile lor cresc in cele din urma pentru a-i coplesi. Totusi, nu trebuie sa fie asa.