Nu va grabiti sa nu mai stati in chirie – I

A sta in chirie poate fi ceva pe care multi oameni il privesc de sus; cineva nu este capabil sa-si detina propria casa , ceea ce este un caz obisnuit in epoca moderna, dar, mai important, poate fi o greseala financiara care te tine sa inchiriezi pentru anii urmatori.

Cu toate acestea, avand in vedere ca majoritatea locatarilor nu au nicio alta optiune, este esential sa incercati sa schimbati perceptia din jurul acestuia. La urma urmei, inchirierea poate fi mai buna decat a cumpara, intr-o varietate de circumstante, iar aceste circumstante sunt esentiale pentru a ne concentra.

Daca stati in chirie in prezent si nu sunteti sigur daca va aflati intr-un loc bun din punct de vedere financiar, opriti-va sa va ganditi la situatia dvs. benefica in prezent. Este important sa nu iesiti rapid din procesul de inchiriere, pe baza unei serii intregi de factori diferiti, si le-am prezentat mai jos pentru dvs.

Mai putine impozite (si cheltuieli!)

Ca cineva care inchiriaza locuinte, veti fi confruntat cu mai putine impozite decat cineva care detine propria lor casa. La urma urmei, nu aveti impozite pe proprietate si chiar daca platiti cheltuieli precum impozitul pe venit, veti avea mult mai putine cheltuieli de luat in calcul in bugetul dvs. anual.

In mod similar, desi va trebui sa veniti cu un depozit pentru inchiriere , acesta va fi departe, mult mai mic decat suma cu care ar trebui sa veniti daca ati depune un depozit pe o casa pe care ati dori sa o cumparati. Si cand inchirierea dvs. a expirat, veti putea recupera in intregime depozitul, atat timp cat ati parasit locul in stare buna.

Acesta poate fi, de asemenea, un factor bun pentru a va asigura ca puteti locui oriunde doriti. Impozitele pe proprietate pot creste in sus sau in jos in toata tara, iar unii proprietari trebuie sa plateasca mii in fiecare an, pe baza valorii casei lor si a cartierului din jur. Acest lucru poate asigura ca cineva ramane intr-un singur loc toata viata, deoarece pur si simplu nu isi permite sa faca fata impozitelor intr-o alta locatie, chiar daca le-ar placea sa locuiasca acolo.