Noi artisti confirmati in line-up-ul UNTOLD 2019

Cel mai mare festival de muzica din tara noastra – UNTOLD – celebreaza anul acesta cea de-a 5 a editie, iar organizatorii promit un show exceptional si multe surprize pentru cei care decid sa petreaca 4 nopti de neuitat in Cluj Napoca!

Oficialii UNTOLD Romania au confirmat prezenta unor noi artisti in line-up-ul de anul acesta. Armin Van Bureen este nelipsit, DJ-ul olandez fiind indragostit de Romania, a promis la editia de anul trecut ca va reveni sa mixeze pentru si mai multe ore. Artistul este cunoscut pentru ambitia sa de a mixa pana dimineata, cu fiecare editie marind numarul de ore. Fanii sai chiar au glumit pe tema faptului ca festivalul UNTOLD ar trebui sa aiba o zi doar pentru Armin.

Cine sunt noii artisti anuntati ca vor concerta pe scena UNTOLD 2019?

Conform oficialilor UNTOLD Romania, artisti precum Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo si Tujamo vor completa lista line-up-ului de anul acesta. Alaturi de ei, festivalierii se vor bucura de muzica lui Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur si nu in ultimul rand Armin Van Buuren. Marea surpriza pentru participantii la cel mai mare festival din tara noastra este reprezentata de proiectul 3 are Legend format din Dimitri Vegas & Like Mike si Steve Aoki. Cei trei formeaza un grup din 2014 si este o premiera pentru tara noastra.

Festivalul de la Cluj a pus Romania  pe harta tarilor care stiu sa petreaca datorita organizarii exceptionale si numelor sonore de pe afise. Spectacolul de la UNTOLD este de la an la an imbunattait si tot mai multi artisti internaitonali aleg sa ne viziteze meleagurile pentru a canta alaturi de romani cele mai noi hit-uri pana la rasaritul soarelui.

Festivalul va avea loc in perioada 1-4 august 2019, insa pana atunci cu siguranta vor mai fi anuntati si alti artisti de renume international.