Motociclisti si soferi de masini: o relatie dura

Nu este un secret faptul ca relatia dintre motociclisti si soferi de masini este de obicei una negativa, ambele parti avand un dispret fata de cealalta, care poate fi atribuita mai multor factori. Desi acest lucru nu este intotdeauna cazul si se refera la individ, este interesant sa analizam de ce relatia ar putea fi inghetata si sa avem in vedere ambele parti.

Studiul Devitt Biker 2018 a analizat aceasta relatie si a oferit cateva rezultate interesante. Asadar, cititi mai departe pentru a arunca o privire mai profunda asupra acestei relatii complexe.

Ce cred motociclistii despre soferi

Cand au fost intrebati care sunt adjectivele enumerate in sondaj, cei mai bine descrisi soferi de masini, 70% dintre motociclistii enumerati au spus distras, ceea ce sugereaza ca siguranta este motivul principal pentru care motociclistii nu ii plac pe soferii de masini. 61% au considerat, de asemenea, ca soferii sunt nerabdatori, in timp ce 49% au bifat nepasator, ceea ce sugereaza din nou siguranta este un motiv de ingrijorare, precum si o lipsa de respect poate pentru ceilalti participanti la trafic. In plus, cand au fost intrebati despre experiente personale, pana la 64% dintre respondenti au afirmat ca motociclistii au o opinie negativa asupra soferilor de masini.