Momentul sa iti vinzi casa

Pentru a incepe, am adunat semne bune pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a va da seama daca este momentul sa vindeti.

Lucruri mai mari si mai bune
Cel mai frecvent motiv pentru a vinde o casa si a te muta in alta este spatiul. Depasirea unei case vine deseori ca urmare a noilor membri ai familiei care intra in mix. Poate proveni si din urmarirea unei noi pasiuni, adica arta, afaceri de acasa sau abilitati de coacere. Oricare ar fi, sa te poti muta intr-o casa mai mare este ideal.

Redimensionare si calatorie
Un alt mare motiv pentru care oamenii isi vand casele este reducerea dimensiunii sau ramanerea lor mobila. Peste jumatate dintre americani le place ideea de a trai intr-o casa minuscula. Acestea nu sunt modelul tau mediu de proiectare, casele minuscule au foarte mult sens logistic. Casele mici au o intretinere mai mica, costa mai putin sa locuiasca si pot deveni mobile fara echipaje speciale in miscare. A fi legat de o locatie centrala nu este pentru toata lumea, luati in considerare avantajele de a trai intr-o casa minuscula.

Financiar, este timpul sa va vindeti casa
Indiferent daca venitul dvs. a crescut drastic sau a scazut, vanzarea rapida a proprietatii este adesea urmatorul pas. Proprietatea de acasa nu ar trebui sa devina un marker implicit pentru succes. Mutarea cu capacitatea dvs. financiara este cea mai buna modalitate de a evita stagnarea. Indreptati-va cel mai mare atu pentru crestere sau securitate.

 

Piata este coapta
Daca aruncati o privire pe piata locala, aflati ce case s-au vandut in ultimele luni. Daca observati o tendinta ascendenta, puteti avea oportunitatea de a face cu un profit frumos daca decideti sa va mutati. Utilizarea valorii casei dvs. este cea mai buna modalitate de a va creste averea.

Intrebati un agent imobiliar

Daca vi se aplica vreunul dintre aceste semne, atunci este probabil momentul sa va vindeti casa. Daca nu sunteti inca sigur cu privire la procesul in sine, primiti sfaturi gratuite de la un agent imobiliar. S-ar putea sa va avantajeze mai mult sa utilizati un agent imobiliar pentru a face vanzarea decat sa o faceti singur. Incercati sa nu va petreceti prea mult timp gandindu-va la decizia dvs. Timpul inseamna bani, iar piata imobiliara se misca rapid.