Modul in care Botoxul si Fillers va pot transforma pielea – I

Cea mai mare arma de frumusete pe care o aveti este pielea. Este ceea ce defineste frumusetea ta. Atunci cand este bine intretinut, pielea dvs. poate emana clasa, poate aduce glamour si va poate ridica clasa. Dar daca aveti probleme cu pielea? Ce se intampla cand imbatranesti? Ei bine, lucrurile pot fi provocatoare. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca vei ramane asa pentru tot restul vietii. Puteti investi in Botox si umpluturi cu gel si va puteti readuce frumusetea. Iata cum Botoxul si umpluturile cu gel va pot transforma pielea.

Botox vs. Fillers

Botoxul este diferit de Fillers in mai multe moduri. Iata o defalcare a diferentelor dintre aceste doua produse naturale de imbunatatire a pielii pe baza caracteristicilor si utilizarilor.

Injectabil

Atat Botoxul, cat si filtrele sunt aplicate direct sub piele sau muschi folosind o seringa. Aceste produse sunt utilizate pentru a reduce efectele imbatranirii.

Botox

Botoxul se bazeaza pe toxinele botulinice pentru a functiona. Aceste toxine sunt injectate in muschii de sub fata pentru a limita miscarea muschilor. Cu o utilizare regulata, Botox poate netezi liniile gravate profund situate sub fata. Aceste linii sunt de obicei cauzate de concentrare intensa si brazdare constanta.