Mituri despre donarea masinilor

Daca aveti o masina veche pe care nu o mai folositi, exista doua modalitati prin care puteti scapa de ea. Puteti sa o vindeti la un pret indepartat ca junk, sau o puteti dona pentru caritate. Din pacate, luarea acestei decizii nu este usoara. Exista povesti conflictuale despre procesul de a oferi spre caritate vehiculului tau odata iubit si nu vrei sa fie rupt in bucati. Acest articol va arunca o lumina asupra unora dintre miturile referitoare la donarea masinii dvs., astfel incat sa puteti lua o decizie in cunostinta de cauza;

Doar masinile care circula sunt donate

Unul dintre motivele pentru care oamenii isi duc vehiculele la curtea de gunoi este pentru ca ei cred ca organizatiile de caritate nu iau masini care nu circula. In loc sa cheltuiasca bani pentru a repara o masina veche, prefera doar sa o vanda cu o pierdere uriasa. Unele organizatii de caritate nu ridica vehicule care nu functioneaza, dar majoritatea o fac. Vehiculul va fi fixat si dat catre cineva care are nevoie de el sau vandut pentru a beneficia de caritatea fara costuri din partea ta.

Donarea unei masini este complicata

Spre deosebire de vanzare, donarea unui vehicul unei organizatii caritabile este incredibil de usoara. Nu trebuie decat sa gasesti locuri credibile pentru a dona o masina, sa suni si sa completezi un formular despre vehiculul tau. Vor lua apoi aranjamente pentru ca vehiculul sa fie ales sau puteti renunta si apoi primiti o chitanta de deducere fiscala.

Donarea unei masini vechi nu ajuta caritatea

Daca dati masina intr-o caritate reala si nu inselatorie, masina dvs. va ajuta pe cineva. Daca vehiculul este vandut, banii vor fi folositi pentru a oferi hrana, adapost, imbracaminte si plata salariilor in organizatie. Masina poate fi folosita si in rularea de zi cu zi a organizatiei. In unele cazuri, masinile sunt donate persoanelor sarace care nu isi pot permite sa isi cumpere propriile vehicule.

  • Caritatea iti rezolva masina si o vinde la un pret rezonabil
  • Caritatea foloseste vehiculul pentru rularea lor de zi cu zi

Majoritatea oamenilor nu stiu ce fac organizatiile de caritate cu vehiculul donat. Cand oamenii aud ca organizatiile de caritate doneaza vehicule castigatorilor cu venituri mici, se intreaba de ce. Este important sa stim ca majoritatea oamenilor saraci sunt inca nefericiti, deoarece nu au transport de incredere pentru a cauta locuri de munca sau oportunitati. Un vehicul nu este un lux chiar pentru oamenii saraci si ii poate ajuta sa faca lucruri pe care nu le-ar putea face altfel.

Exista o multime de beneficii care vin cu donarea unei masini. Scapi de masina aceea veche intr-un mod ecologic, primesti o deducere fiscala si ajungi pe cineva la nevoie.