Lucruri care nu trebuie sa lipseasca din geanta de calatorie a unui barbat

Daca sunteti o persoana ocupata si calatoriti des in interes de afaceri, trebuie sa aveti neaparat urmatoarele lucruri in geanta dvs de calatorie:

1. Kit de ingrijire
Indiferent daca stati doar in noapte, este important sa aveti un kit de ingrijire. Un set de barbierit, inclusiv lame de ras, tija reincarcabila cu bara electrica si alte seturi de ingrijire, trebuie sa fie inclus in geanta dvs. de calatorie.  Alegeti o punga de piele mica care sa tina tot ce aveti nevoie; o cantitate mica de gel de par, pasta de dinti, ata, o periuta de dinti pliabila si spuma pentru barbierit.

2. Crema de pantofi
In lumea afacerilor, oamenii se uita la pantofii tai si te judeca dupa ei. Acesta este motivul pentru care va trebui sa pastrati in permanenta o crema de pantofi in geanta.

3. Umbrela eleganta
In loc sa purtati umbrela uriasa cu dvs mereu, obtineti un design compact si elegant si puneti-l in valiza. Prognoza meteo ar putea sa nu arate ploaie, dar niciodata nu stiti, mai ales daca calatoriti sute de kilometri de casa. Fiti pregatit pentru fiecare caz, pentru ca nu e nimic mai rau decat sa ajungeti ud la o intalnire importanta.

4. Incarcator portabil
Desigur, daca sunteti mereu in miscare, luati trenul sau transportul public, precum si de a conduce si de a zbura, veti avea nevoie de un incarcator portabil pe care il puteti reincarca noaptea cand stati la hotel. In acest fel, va puteti mentine laptopul si telefonul mobil conectat, astfel incat clientii si potentialii dvs. parteneri de afaceri sa poata fi anuntati cand exista o schimbare de ultima ora in program.

5. Cravata

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitati de cravata, pentru a va mentine forma si a straluci in timpul calatoriei.

Daca doriti sa aratati profesional si bine ingrijit in timp ce calatoriti pentru afaceri, va trebui sa includeti aceste accesorii si articole de ingrijire personala in geanta dvs. Ramaneti elegant si faceti impresia potrivita, indiferent daca va intalniti cu potentiali clienti sau parteneri de afaceri.