Jante pentru masini mari care va poarta in cele mai surprinzatoare destinatii

Jantele se numara printre cele mai vizibile componente ale unui vehicul, dar ele genereaza si o influenta notabila asupra modului in care un vehicul se comporta in timpul condusului. Din acest motiv, schimbarea jantelor autoturismului dumneavoastra poate fi un mod excelent atat pentru a obtine beneficii deosebite in ceea ce priveste performanta, cat si pentru a-i conferi autoturismului un aspect mai impunator.

Alegeti jantele corecte pentru autoturism in functie de performanta si stil

Jante auto 17

Jantele au un impact mare asupra modului in care vehiculul dumneavoastra functioneaza si arata, motiv pentru care este vitala o analiza preliminara a jantelor pe care acesta urmeaza sa le poarte pe perioada sezonului sau pentru un interval prelungit. Intrucat influenteaza calitatea sofatului, o pereche de jante trebuie aleasa tinand cont de aspiratiile si nevoile proiectate de conducatorul auto.

Imbunatatirea performantei prin jante noi

Puteti alege sa imbunatatiti performantele vehiculului achizitionand jante noi. Modificarea dimensiunilor jantelor poate schimba modul in care se comporta autoturismmul la condus, iar materialul jantei poate influenta, de asemenea, performanta acestuia. Alegerea unei perechi de jante aliaj 17┬ádin magazinul AutoChrome este, de departe, cea mai inspirata alegere pentru orice conducator auto responsabil si atent cu autoturismul detinut, intrucat materialul din care sunt confectionate aceste jante va ajuta sa sofati in liniste si in cele mai favorabile conditii. Pe langa faptul ca reduce riscurile unor franari dezastruoase, jantele aliaj 17″ si 18″ disponibile in magazinul AutoChrome va ajuta sa economisiti costurile generate de combustibil.

Marimea jantelor subliniaza puterea masinilor de mari dimensiuni

Cresterea diametrului jantei scurteaza, in general, peretele lateral al pneului, imbunatatind astfel aderenta anvelopei pe sosea si reactia de manevrare si directie a vehiculului. Largirea jantei imbunatateste, asadar, stabilitatea anvelopei. Puteti alege jante aliaj 18 pentru masina, dar trebuie sa va asigurati ca exista suficient spatiu pentru ca anvelopa sa se roteasca fara a lovi frana. Totusi, nimic nu va impiedica sa va accesorizati autoturismul cu o pereche de jante impunatoare de 17 sau 18 inch, intrucat acestea vor infrumuseta aspectul general al vehiculului si ii vor aloca o nota distinctiva.

Consideratii de stil

Optiunile sunt nelimitate atunci cand vine vorba de alegerea stilului jantelor pe care le doriti pentru autovehiculul dumneavoastra. Producatorii de jante care colaboreaza cu AutoChrome, beneficiari ai certificarilor VIA, DOT, SONCAP, ISO/TS 16949:2009, TSE, SNI, redau prin intermediul jantelor 17″ si 18″ stralucirea vizibila a vehiculului dumneavoastra, insa subliniaza si caracterul original si personalizat al acestuia. Cresterea dimensiunii jantei este un aspect important al styling-ului unui vehicul. Jantele mai mari tind sa faca un vehicul mai atractiv, chiar daca diametrul anvelopei totale plus janta ramane acelasi. Jantele mai mari ofera in special camioanelor si SUV-urilor o prezenta mai dominanta pe sosea.

Daca doriti sa alegeti jantele corecte pentru vehiculul dumneavoastra, trebuie sa intelegeti mai intai ca jantele pe care urmeaza sa le achizitionati vor influenta aspectul si dinamica autoturismului dumneavoastra. Magazinul AutoChrome va ofera o gama variata de jante aliaj de 17″ si 18″, la preturi ce pornesc de la 2.075 lei si nu depasesc 2.785 lei. Sunteti in cautarea de jante pentru masini mari? La AutoChrome diversitatea este laitmotivul celor mai sonori producatori de profil ce va pun la dispozitie jantele care va vor investi autoturismul cu un design elegant si impunator.