Inel de logodna in functie de zodie: Berbec – Fecioara

Cautarea inelului de logodna perfect este o munca grea. Ati fi de parere ca este o sarcina usoara: mergeti la cel mai apropiat magazin de bijuterii, cautati cel mai stralucitor diamant si il achizitionati. Realitatea este ca e mai obositoare decat asta. Trebuie sa va stabiliti bugetul, sa cunoasteti piatra potrivita si taietura potrivita pentru acest buget si sa luati in considerare gusturile logodnicei.

Berbec

Berbecul este pasionat si increzator. Berbec se scufunda in graba in orice si chiar si in cele mai exigente circumstante. Din cauza caracterului lor de vointa puternica, ati dori sa examinati un inel care are o roca de dimensiuni medii si o banda simpla de metal. Cautati ceva indraznet, ca rubinul, pentru ca reprezinta in mod corespunzator indrazneala si increderea partenerului dvs.

Taurul

Taurul este fiabil si angajat atunci cand vine vorba de relatii. Din acest motiv, un Taur devotat merita o bijuterie solida. Cautati unul cu piatra de nastere, smaraldul. Culoarea luminii stralucitoare a strasului reprezinta frumos statornicia pe care logodnica dvs o are.

Gemeni

Gemenii dvs. ar aprecia ceva mai elegant si reprezentativ pentru simbolul „gemeni”, asa ca este nevoie de inele de logodna care au doua tipuri diferite de bijuterii sau doua tipuri diferite de benzi metalice. Explorati pietrele pretioase, cum ar fi safirul colorat pastel, care reflecta si personalitatea chic a partenerului!

Rac

Persoanele din zodia Rac sunt clasice. Daca gasiti credinta puternica a partenerului dvs. in iubirea de lunga durata, aceasta se datoreaza faptului ca racii sunt iubiti naturali. Inelele traditionale de diamante, asezate in argint, aur alb sau platina, sunt alegeri bune pentru inelul de logodna pe care le puteti lua in considerare deoarece acestea reprezinta personalitatea lor rafinata.

Leu

Un semn de incendiu care guverneaza jungla celesteana, Leul se mandresc cu statutul lor regal. Ei stiu cum sa paseasca pe covorul rosu si cum sa isi faca o intrare. Alege bijuteriile care reflecta energia stralucitoare a femeii dvs, cum ar fi aurul sau inelul cu diamante galbene. Acest inel cu siguranta va intoarce capul, iar logodnica dvs. va fi indragita de aceasta atentie.

Fecioara

Fecioarele sunt practice, dar nu isi ascund inclinatia fata de lucrurile materiale. Din moment ce Fecioarele sunt in esenta perfectioniste, cautati inele care sunt fara efort frumoase. Un inel rotund cu o singura piatra este un design curat pentru iubita dvs. Ei au un standard inalt datorita caracterului lor critic, motiv pentru care traditionalul este mai putin probabil sa dezamageasca.