Inel de logodna in functie de zodie: Balanta – Pesti

De unde stii daca inelul de logodna pe care l-ai ales este cel care ar face-o sa spuna da? Bun lucru pe care il poti indrepta spre astrologie pentru sfaturi si inspiratie! Faceti sarcina mult mai putin coplesitoare, factorizand trasaturile de semnatura, dragostea de compatibilitate si preferintele de stil ale partenerului dvs.

Balanta

Balanta este un semn zodiacal reprezentat de scale. Fireste, ei sunt fascinati sa caute echilibru. Vanati pentru un diamant pretios, asezat intr-o banda metalica delicata, plina de pietre spumante. Acest design reprezinta armonie si echilibru, pe care logodnica dvs il va gasi fermecator si special.

Scorpionul

Persoanele scorpioance au personalitati extreme. Ele sunt adesea intelese gresit pentru fiinta lor emotionala si de obicei se apleaca spre culori indraznete si intunecate, cum ar fi rosu si negru. Ati dori sa verificati bijuteriile precum rubinul si diamantul negru, care reprezinta natura lor pasionala si dinamica.

Sagetatorul

Sagetatorii sunt mereu in cautarea unor aventuri si nu sunt suparati sa se schimbe. Stilul lor este de-a-perete si nu incearca sa tina pasul cu cele mai recente tendinte. Personajul lor quirky si extraordinar este ceea ce face ca femeia Sagetator sa fie speciala. Ceva care nu este mare, dar isi lumineaza unicitatea ii poate face sa se indragosteasca cu usurinta de alegerea inelului.

Capricornul

Cunoscuta a fi ambitioasa, dar pana la pamant, nu ar fi fost greu sa cautati o piesa care sa va complimenteze iubita Capricornului. Ea se imbraca lelegant pentru fiecare ocazie si are un ochi sofisticat. Un inel care arata o maiestrie admirabila este ceva de impresionat pentru persoanele din aceasta zodie.

Varsatorul

Turcoazul este cea mai favorizata culoare a Varsatorilor. Fireste, cautati inele care sa imbratiseze acea culoare, dar doriti ca femeia dvs. sa lumineze chiar si in nuante diferite. Alegeti safir albastru spumos care seamana cu marea, o roca turcoaza clasica sau un inel cu doua pietre diferite pentru a reprezenta personalitatea ei rece.

Pestii

Pestii sunt iubitori de altruism. Deoarece semnul lor este acela al unui peste, alegerea unei bijuterii care imita oceanul, cum ar fi safirul, verdeata marii sau acvamarina, poate sa va aduca logodnica pierduta in inelul stralucitor.