Incepeti sa faceti antrenament cardio – III

Este timpul sa te duci la sala si sa te implici in activitati fizice. HIIT, antrenamentul de forta sau SIT sunt pentru o scurta explozie cu munca de intensitate ridicata. Acesta este momentul in care va tineti respiratia pana la sfarsitul antrenamentului.

Este opusul antrenamentului aerob in care trebuie sa utilizati si sa utilizati oxigenul. La exercitiile de intensitate mare, arzi mai mult zahar decat grasime corporala, deoarece este mai usor sa furnizezi energia necesara. In comparatie, antrenamentul cardio foloseste grasimea de pe burta ca combustibil in timp ce va antrenati.

Utilizati 40-50 de minute in fiecare zi pentru sesiunile de cardio. Puteti incerca, de asemenea, alergarea, drumetiile, inotul si ciclismul. Daca aveti dificultati cu grasimea incapatanata a burtii.

Cum sa pierzi grasimea incapatanata

Acum este momentul sa incepeti sa va antrenati si sa folositi aceste modalitati de a va pierde grasimea din burta. Acum, ca stii cum sa pierzi grasimea incapatanata, fii sigur ca impartasesti aceste cunostinte prietenilor si familiei tale.

Multumesc pentru lectura! Va recomandam sa consultati celelalte postari de pe blogul nostru pentru ghiduri mai utile