Ganesha Caffe Victoriei – sfaturi pentru construirea unui cafenele de succes

Ganesha Caffe Victoriei – sfaturi pentru construirea unui cafenele de succes

Afacerea cu cafea este una dintre industriile „fierbinti” de astazi. Nu numai ca surprinde tendinta tinerilor, ci aduce si venituri stabile pentru antreprenori, desigur nu discutam aici despre intreaga perioada in care am fost nevoiti sa stam inchisi in case – aceea a fost cu adevarat o exceptie.

In zona capitalei si in special in orasele aglomerate, aceste business-uri sunt foarte dens pozitionate pe strazi. Si cu siguranta in viitor vor aparea mult mai multe cafenele pe piata.

Afacerea cu cafea nu este chiar atat de dificila, atat timp cat o iubesti. Daca esti pasionat de acest tip de afacere si ai capitalul necesar, vei deveni foarte usor proprietarul unei cafenele. Cu toate acestea, modul de operare cu succes a unei cafenele este extrem de dificil.

De ce majoritatea cafenelelor esueaza chiar de la inceput? Aceasta este o intrebare la care majoritatea proprietarilor de cafenele doresc raspunsuri. Nu exista niciun secret pentru o cafenea de succes, dar vor exista „sfaturi” care sa va ajute sa reusiti in afacerea dvs. cu cafea.

Cele mai bune sfaturi atunci cand vorbim de o cafenea de succes este bine sa fie primite de la antreprenori care au atins succesul, precum proprietarii lanturilor de cafenele Ganesha.

Cafeneaua de pe Calea Victoriei, Ganesha Caffe Victoriei, se poate numi o cafenea cu un succes colosal tinand cont ca este pozitionata intr-o zona cu o concurenta acerba de zeci de ani. Astfel, proprietarii Ganesha doresc sa ofere 3 sfaturi care ajuta la cladirea succesului intr-un astfel de business.

Sfaturi de la Ganesha Caffe Victoriei pentru o cafenea de succes

1. Serviti intotdeauna cafea de cea mai buna calitate

Aceasta este cea mai buna decizie comerciala pe care o puteti lua. Cafeaua este un produs greu de servit pentru a asigura o calitate 100%, dar este esentiala intr-un astfel de mediu. Prin urmare, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca tipurile de boabe de cafea folosite servesc unui standard de calitate premium si ca aveti barista profesionist care cunoaste perfect aceasta arta.

Clientii sunt din ce in ce mai atenti la calitatea alimentelor si a bauturilor, iar gusturile lor devin din ce in ce mai rafinate si mai pretentioase. Ei vor incerca foarte multe localurile pana vor gasi cel mai bun meniu de bauturi cu cele mai bune bauturi pe baza de cafea. Daca nu serviti o cafea cu o calitate premium si un gust demential, atunci nu exista niciun motiv pentru care clientii sa revina sau sa ii fidelizati.

2. Designul unic – perceptia vizuala de top

O locatie convenabila nu este suficienta pentru a atrage clienti deoarece acestia nu cauta doar un loc in care sa savureze o ceasca de cafea, ci cauta un loc care sa le ofere o experienta completa.

Indiferent daca cafeneaua este mica sau mare, decorul este esential deoarece este primul impact pe care il au clientii despre local si, totodata, este factorul care ii ajuta sa claseze cafeneaua si sa decida ce vor face: raman sau cauta in continuare un alt local. In plus, decorul ii ajuta sa isi stabileasca niste asteptari: atunci cand decorul este foarte elegant si sofisticat se asteapta ca bauturile sa fie in acelasi ton si invers.

3. Atitudinea personalului este importanta

Elementul uman este esential in orice afacere care presupune munca directa cu clientii deoarece personalul creeaza o impresie despre local, dar are si un impact direct asupra starii clientului. Prin urmare, asigurati-va ca angajatii sunt instruiti intr-o maniera metodica, pentru a evita cazul in care, din cauza angajatilor, pierdeti clienti.