Fillers si Botox – ce trebuie sa stiti – II

Umpluturi cu gel / Fillers

Pe de alta parte, umpluturile sunt injectate in contururile fetei. Eficiente in adaugarea de volum in zonele explicite, materialele de umplutura sunt elemente importante atunci cand vine vorba de frumusete si de a face sa arati mai tanar. In majoritatea cazurilor, umpluturile sunt fabricate din acid hialuronic care ajuta la umplerea ridurilor. Este important sa retineti ca acidul hialuronic este produs in mod natural in organism. Acest acid este responsabil pentru mentinerea pielii pline si hidratata. Nu uitati, grasimea corporala poate fi utilizata de umpluturi pentru a elimina ridurile.

Beneficiile

Urmatoarele sunt beneficii comune ale utilizarii acestor tipuri de injectabile pentru piele:

Adaugati volum pe fata pielii

Cautati sa va ridicati fata? Ei bine, investeste in materiale de umplutura. Cu materialele de umplutura, aveti un instrument perfect care va poate ajuta sa adaugati mai mult volum pe fata si sa obtineti acea forma ideala. Aceste umpluturi sunt perfecte atunci cand vine vorba de zone cum ar fi sub ochi, buze, precum si obrajii subtiri. Cea mai buna parte, acidul hialuronic este natural. Astfel, nu ii va afecta pe cei cu probleme alergice.

Stralucire tinereasca

Acidul hialuronic, un compus natural, poate imbunatati enorm volumul si aspectul pielii. Potrivit expertilor, acidul hialuronic poate juca un rol important atunci cand vine vorba de imbunatatirea aspectului general al pielii. Deci, daca sunteti in cautarea unei straluciri tinere, ganditi-va la acidul hialuronic.