Fillers si Botox – beneficii – III

Rezultate instantanee

Spre deosebire de alte solutii anti-imbatranire care necesita timp pentru a afisa rezultate, aceasta optiune este eficienta si veti observa efectele aproape imediat. Cu toate acestea, daca doriti rezultate reale, va trebui sa le aplicati conform recomandarilor medicului dumneavoastra. De asemenea, ar trebui sa respectati planul de tratament.

Efecte de lunga durata

Cel mai bun lucru cu umpluturile este ca au efecte de lunga durata. Acestea reduc sansele de imbatranire. Potrivit expertilor, daca sunt bine folositi, acidul hialuronic va pot ajuta sa reduceti complet ridurile si alte probleme de imbatranire. Obtineti produsele de la clinica de umplere cu botox si injectati mai multa viata pielii.

Reduce ridurile si liniile fine

Botoxul poate fi o solutie perfecta pentru cei cu riduri enervante. Conceput pentru a lucra pe zone care sufera o multime de torsiuni, Botox poate reduce liniile incruntate, elimina sprancenele brazdate si face pielea sa straluceasca cu tinerete. Practic ingheata acesti muschi, care joaca un rol important atunci cand vine vorba de prevenirea liniilor mai profunde.

Reduce durerile de cap de tensiune

Daca suferiti de dureri de cap frecvente, atunci Botox este tot ce aveti nevoie. Cu Botox, aveti o solutie perfecta care va poate ajuta sa bateti durerile de cap. Botoxul se injecteaza in frunte, gat, precum si in muschii umerilor – ajutandu-va capul sa se relaxeze. Acest lucru elibereaza doar acumularea tensiunii, dar imbunatateste si functionarea generala a sistemului nervos.