Exista oferte low cost pentru o escapada la Disneyland Paris?

Oferte pentru parcul DisneylandVine un moment din viata noastra cand dorim sa ne destindem si sa uitam de grijile cotidiene pentru un week-end iar in acest caz o locatie ca Disneyland Paris poate fi de departe o optiune de luat in seama.

Lumea distractiei, a personajelor, a supereroilor este la mare cautare, iar daca dorim sa avem parte de o experienta pe care cu siguranta o vom tine minte atunci nu avem cum sa nu alegem Disneyland Paris.

Fie ca alegem o excursie pe cinste pentru cei mici, fie ca ne aflam in floarea varstei, o astfel de excursie poate fi exact acel element de cotitura care sa ne relaxeze si sa ne dinamizeze viata.

Insa cat costa un sejur la Disneyland Paris si care ar fi cheltuielile totale? In aceasta perioada a anului, agentiile de turism ne pun la nivel online niste oferte care nu pot fi refuzate. Astfel aflam ca, pretul unui sejur low-cost la Disneyland incepe de la 209 euro, un pret excelent pentru petrecea unui week-end cum se cuvine.

In acest pret, intra atat biletele de avion cat si cazarea timp de 3 nopti la unul din hotelele cu traditie din capitala Frantei. Insa care sunt ofertele cele mai bune de cazare la Disney land in Paris? Hotel Viena House Dream Castle are exact toate calitatile unei gazde primitoare si unui decor de poveste, cu o vasta traditie in spate.

Gradinile care inconjoara hotelul sunt de departe elemente de design placute ochiului care cu siguranta dau o noua clasa acestei ere a modernismului in care ne aflam.

Ne intereseaza si la ce distanta se afla fata de marele parc, iar aici optiunile sunt foarte bune, doar 4,5 km, circa 15-20 de minute de mers cu un mijloc de transport.

Hotel Kyriad este o alta locatie in care cu siguranta va doriti sa va cazati. Situat la aproximativ 10 minute de mers cu mijlocul de transport si cu dotari extraordinare, acest hotel va poate bucura privirea si va da un plus de eleganta si confort sederii dumneavoastra pe durata a tot weekend-ul.

Cazarea la acest hotel impreuna cu biletele de avion sunt foarte ieftine, iar consultarea unei agentii de turism din mediul online o sa va convinga de acest lucru.

Asigurati-va ca folositi comparatoare de preturi si diferite unelte pentru a obtine cele mai bune rezultate in materie de oferte city-break. Nu numai ca veti putea face economie de bani, dar va veti putea bucura si de toate facilitatile.