Esential pentru o vacanta de lux in Vietnam

Vietnamul este o tara minunata, o cultura complet diferita de care trebuie sa va bucurati cel putin o singura data in viata voastra. Aceasta tara va va lasa absolut uimita si in admiratie, datorita frumusetii sale naturale nefamiliare si amalgamarii vechilor zile si a traditiilor pastrate si a locurilor de vacanta moderne si de lux. Peisajele, cum ar fi Delta Raului Rosu din nord, precum si Delta Mekong tot drumul in sud, plaje nealterate, paduri amabile – frumusetea sublima va va lasa literalmente fara cuvinte. Acum, daca intentionati sa stati mai mult timp, veti putea sa vizitati o mare parte a tarii, dar chiar daca sunteti acolo pentru o scurta sedere, veti aduna destula frumusete pentru a va imbogati sufletul cu amintiri care vor dura o viata. Acestea fiind spuse, pentru a avea un sejur cu adevarat luxos si lipsit de libertate, aici este ceea ce trebuie sa stiti.

Faceti-va temele

Cand vine vorba de cerintele de intrare in Vietnam, acestea variaza de la o tara la alta. Prin urmare, prima dvs. sarcina este sa faceti o vizita la ambasada sau consulatul vietnamez si sa vedeti ce documente si cerinte trebuie sa completati pentru a va permite sa intrati in tara. Restul este destul de simplu. Un pasaport valabil cel putin sase luni, de obicei o viza, si sunteti gata sa zburati.

Un zbor luxos

Indiferent daca calatoriti la prima clasa, afaceri sau economic, calatoria dvs. in Vietnam poate fi luxoasa daca aveti toate lucrurile esentiale din timpul dumneavoastra. Creati-va propriul lux simtind ca purtati haine elegante si lejere, cu o jacheta brodata, aduceti-va muzica preferata si, bineinteles, masca de dormit.

Cea mai buna perioada

Cand planificati o calatorie in tara dragonului ascendent, nu este momentul potrivit sau gresit de vizitat, pentru ca se pare ca tara are trei sisteme meteorologice diferite. In general, temperaturile variaza de la 17 la 30 de grade Celsius, iar temperaturile pot varia foarte mult intr-o singura zi. Se pare ca cel mai bun loc de vizitat este Vietnamul Central, deoarece temperaturile pot ajunge pana la treizeci de grade si ceea ce va asteapta sunt orasele superbe si urbane precum Hoi An, Danang, Hue, Dalat, Quy Nhon si Nha Trang, toate inconjurate de munti uimitori si peisaje uluitoare. Cu toate acestea, si restul oraselor au farmecul lor, deci nu veti face o greseala oriunde va duceti.