Destinatii de vacanta in Nevada, SUA

Calatoriile nu numai ca ne improspateaza mintea, dar creeaza si amintiri de-a lungul vietii. Indiferent daca calatoresti doua zile sau saptamani, te invata o multime de lucruri. Din pacate, multi oameni cred ca este doar o pierdere de timp, energie si bani. Dar este o modalitate finala de a interactiona cu oamenii noi si de a explora diverse locuri. In timp ce calatoriti, veti vedea multe lucruri unice care nu sunt disponibile in patria dvs.

Cei mai multi cred ca necesita multi bani. Cert este insa ca multi turisti entuziasti calatoresc cu un buget strict. Industria turismului este in crestere exponentiala, iar calatoriile cu familia au devenit acum tendinta profesionistilor. Cand planuiti un tur cu familia, prietenii sau colegii, este esential sa calatoriti luand in considerare bugetul. Calatoria cu familia iti ofera o experienta plina de bucurie decat ca solo.

De curand, am fost in Nevada. Desi nu este o destinatie accesibila, iata de ce o recomand:

Lacul Tahoe

Lacul Tahoe este un loc de clasa mondiala pentru tururi in aer liber. Sute de turisti vin la lacul Tahoe impreuna cu familia, copiii pentru a-i explora frumusetea naturala. In Lacul Tahoe, veti vedea plaje cu nisip si un mediu subacvatic incredibil. Parcurile din jurul lacului Tahoe va pot percepe o taxa de intrare mica intre 2 si 20 $.

Intrucat este o destinatie de mare altitudine, temperatura pe timpul verii este destul de calda, iar iarna veti experimenta ninsori. La inceputul lunii iunie si sfarsitul lunii septembrie sunt cele mai bune intervale de timp pentru vizitarea acestui loc glorios. Lacul Tahoe arata frumos in sezonul de vara. Vara atmosfera este foarte sanatoasa si energica in jurul lacului Tahoe.

Aceasta zona este la 3 ore de San Francisco si la 1 ora distanta de Nevada. Asadar, puteti merge in aceasta zona cu masina fara probleme. De asemenea, locatia este pet-friendly.