Despre menopauza

Fiecare femeie imbatraneste si trebuie sa treaca prin procesul menopauzei, care este doar o parte a vietii ca multe altele. Partea buna despre menopauza este ca obtineti scutire de la sangerarea lunara, dar exista multe alte afectiuni de sanatate care vin impreuna cu menopauza, prin urmare, trebuie sa va asigurati ca luati nutrienti buni in aceasta faza a vietii. Mai jos am enumerat cateva moduri eficiente de a face fata conditiilor cauzate de menopauza.

Oricine sufera de menopauza trebuie sa fi experimentat bufeuri, care pot fi incomode, de aceea, sa tina o evidenta a punctelor de declansare care pot provoca sclipirile. De asemenea, incercati sa purtati haine respirabile si sa stati departe de locurile calde cat mai mult posibil in aceasta etapa.  Transpiratia de noapte este o alta problema comuna a menopauzei decat poate fi rezolvata cu usurinta prin imbracarea pentru pat si prin reglarea aerului conditionat la o temperatura mai scazuta. Foloseste o matlasa subtire noaptea si pastreaza o sticla de apa langa tine inainte de a te culca. Acest lucru va va ajuta sa aveti un somn linistit, fara intreruperi.

Exercitiile fizice nu te vor face sa te simti mai bine cum multi presupun, dar te va ajuta sa transpiri mai bine si sa iti reglezi temperatura corpului. Exercitarea este importanta, de asemenea, pentru ca celelalte functii corporale sa functioneze eficient, prin urmare, nu incetati sa faceti miscare. Daca va ingrijoreaza faptul ca nu va puteti bucura de viata sexuala, exista o varietate de lubrifianti pe piata care pot face trucul. De asemenea, puteti consulta un medic care va poate prescrie o doza mica de estrogen pentru a va imbunatati viata sexuala.

Parul tau poate incepe sa-si piarda stralucirea, iar pielea poate deveni uscata din cauza acestei afectiuni, dar poti rezolva cu usurinta aceasta problema folosind produse cosmetice bune care vor ajuta la mentinerea pielii si parului sanatos.

Schimbarile de spirit pot fi o alta problema a menopauzei, care poate fi controlata tinandu-ti mintea ocupata intr-un fel de activitate sau de lucru. Odata ce creierul dvs. este activ, efectul schimbarilor de dispozitie va fi mult mai mic, iar simptomele pot disparea cu totul. Infruntarea cu menopauza singura poate sa nu fie o experienta placuta. Exista multe alte femei care se confrunta cu aceeasi problema. Conectati-va cu ele si formati un grup inchis pentru a va sprijini reciproc pentru a trece prin aceasta faza Acest lucru va va face calatoria mai usoara si pe parcurs, veti face si prieteni buni.