Dependent de TV

Televiziunile din Romania nu mi-au satisfacut niciodata dorinta de cunoastere. Acesta este principalul motiv pentru care m-am mutat in zona de online si am inceput sa explorez toate fatetele acestui domeniu fascinant. Mi-am dat seama ca televiziunea este asa cum vreau eu sa fie, asa ca am conceput acest blog, in speranta ca si cititorii mei sunt consumatori de informatie noua si relevanta, care sa ii ajute sa ia anumite decizii sau sa se descurce in anumite situatii.

Am gandit blog-ul impartit in functie de o serie de categorii esentiale: am pus pe primul loc afacerile, urmate de calatorii, peste hotare, Romania sau diverse. Aceste sectiuni sunt structurate in asa fel incat sa permita utilizatorului sa acceseze exact informatia care il intereseaza in mod special. Pentru mine, aceste sectiuni au fost concepute strict pentru a-mi satisface dorinta de a acoperi cat mai multe domenii.

Imi place diversitatea si asta vreau sa va ofer si voua. Unitate in diversitate mai bine spus, chiar daca nu in adevaratul sens, macar in profunzimea informatiilor furnizate sub forma de articole informative.