De ce peria rotativă este un bun prieten al femeii moderne

Peria rotativă cu aer cald a revoluționat realizarea coafurilor pretențioase, pentru anumite evenimente deosebite sau chiar pentru zile în care vrei să te simți precum o divă de la Hollywood. În trecut, mamele noastre foloseau bigudiuri pentru a-și face bucle, proces care dura câteva ore. Acum, noi nu mai suntem nevoite să investim atâta timp într-o coafură perfectă, ori să fim nevoite să mergem la salon pentru asta.Tot ce avem nevoie este o perie rotativă bună și de 10-15 minute.

Cum să folosești peria rotativă cu aer cald pentru a primi complimente de la colegii de birou ori de la prieteni, sau întrebări precum: „La ce salon ai fost să îți faci coafura?”.

Care este secretul unei perii rotative cu aer cald?

O perie rotativă de acest gen emite aer cald și astfel simplifică procesul realizării coafurii, permițându-mi să îți usuci și să îți aranjezi părul în același timp. O perie rotativă poate fi folosită pentru a-ți face bucle, pentru a-ți aranja părul în valuri, or pentru a-i conferi volum.

Majoritatea periilor rotative cu aer cald sunt electrice, dar există și variante fără fir, cu baterie. Modelele electrice sunt prevăzute cu cabluri rotative, necesare pentru a preveni încurcarea firelor de păr în timp ce îți faci coafura. Ele se pot folosi pe părul umed. În timpul utilizării, poți controla temperatura, precum și puterea de funcționare.

Peria rotativă îți va oferi șansa de a fi creativă în alegerea coafurii pe care vrei să o abordezi. Poți face ca părul să îți cadă în valuri ușoare pe umeri, ori poți opta pentru bucle pline, iar majoritatea modelelor de perii rotative existente pe piață au puterea de funcționare îndeajuns de bună încât să îți permită să te aranjezi în aproximativ 12 minute.

Unele perii rotative au un singur capăt rotativ, altele două sau mai multe. În general, periile cu capete rotative mici sunt potrivite pentru părul scurt, iar cele cu capete rotative mai mari, pentru părul lung.

Un alt aspect important în achiziționarea uneii perii rotative cu aer cald este ajustarea temperaturii și a puteri de funcționare în funcție de tipul de păr. Dacă ai părul gros, este recomandată o perie rotativă cu aer cald ce poate atinge temperaturi mai înalte. În schimb, pentru părul subțire, temperaturile mai scăzute îți vor proteja mai bine firele de păr.

Pentru femeile care doresc să se coafeze singure, într-un timp scurt, peria rotativă cu aer cald este o achiziție importantă.