Cum sa petreceti Sfantul Valentin

 

Poate că nu este nimic mai romantic decât să vă ridicați deasupra orașului, într-o zi strălucitoare și frumoasă. Balonul cu aer cald a decolat cu adevărat în popularitate și, dacă nu ați făcut-o niciodată, acum sau niciodată! Impresionați-vă partenera și transformați această zi într-un Valentine memorabil, rezervând o plimbare cu balon cu aer cald exclusiv pentru voi doi. Ar putea fi un pic cam scump, dar ziua de Valentine este momentul oportun. Asigurați o experiență mai plăcută prin a obține un ham de picnic și o sticlă de șampanie. Un cadru cât mai romantic în timp ce balonul se ridică maiestuos peste cer! Să țineți cont că este nevoie și de pilotul care va manevra balonul, deci veți fi trei.

Bucurați-vă de ceva aventuros: Când oamenii sunt așezați împreună în situații riscante sau ceva înfricoșător, aceștia tind să se lege împreună cu adrenalina bruscă pe care o întâlnesc. Acest Valentine, dacă amândoi sunteți tipul aventuros și până la a face ceva palpitant ca un cuplu, cum să luați o activitate plină de adrenalină? Ar putea fi la fel de simplu ca o vizionare împreună a unui film de groază autentic. Îmbunătățiți experiența urmărind filmul pe timp de noapte într-o cameră fără lumini! Dacă acest lucru nu pare destul de aventuros, faceți o activitate hardcore, cum ar fi săritura bungee, scufundări cu rechini, sau skydiving.

Escapadă de weekend: Indiferent de ziua în care cade Valentine, există întotdeauna opțiunea de a vă bucura de o evadare de week-end pentru a petrece timp de calitate ca un cuplu. Surprinde-o prin a face în mod secret rezervări din oraș într-o stațiune de pe litoral sau în orice loc veți găsi romantic. Spune-i că planifici vineri o cină specială. Fi-ți un pic creativ și împachetează în secret o geantă pentru amândoi și du-o la aeroport. Amândoi puteți să vă bucurați de un weekend romantic petrecut departe de casă.

P.S .: Asigurați-vă că vă întoarceți la timp pentru a lucra în dimineața zilei de luni!