Cum sa faci gogosi umplute cu ciocolata

Gustarile pline de ciocolata sunt un desert delicios pe care il puteti face in confortul propriei bucatarii. Ele pot fi facute cu ingrediente simple si echipament minimal specializat. Dupa ce ati facut aluatul, il veti pastra la frigider timp de 6 ore. Se face apoi umplutura de ciocolata, se prajesc gogosile, se acopera cu zahar si se lasa sa se raceasca complet. In sfarsit, veti folosi o punga de patiserie pentru a umple gogoasa delicioasa cu ciocolata.

Dupa ce v-ati hotarat asupra unei retete, este timpul sa va echipati cu toate ingredientele, dar si cu un echipament potrivit, care sa va faca treaba mai usoara.

Pentru a face un desert reusit este important sa respectati masuratorile si pasii de preparare. Pentru realizarea gogosilor de ciocolata aveti nevoie de doua compozitii omogene: aluatul si crema de ciocolata. Ambele sunt realizate prin mixarea ingredientelor in cantitatile corespunzatoare. Asadar, pentru a facilita procesul si a petrece cat mai putin timp in bucatarie, ideal este sa aveti in dotare un robot care sa va ajute la prepararea oricarui preparat foarte rapid si cu maxima eficienta. Un robot de bucatarie este un aliat de nadejde in bucutarie, care mixeaza, framanta, amesteca, feliaza, taie si prepara o multime de alimente, mult mai rapid si mai bine decat o poate face chiar si un bucatar. Pentru prepararea aluatului si a compozitiei de ciocolata puteti folosi cu incredere robotul de bucatarie. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati ingredientele potrivite si sa porniti robotul, iar acesta isi face singur treaba in timp util. Este important sa va asigurati ca aluatul gogosilor cu ciocolata este bine amestecat, dar daca folositi un robot de bucatarie, aceasta grija nu va mai exista.

Dupa ce este preparat, aluatul trebuie lasat la rece si este cazul sa va apucati de realizarea umpluturii de ciocolata. Pe aceleasi principiu, puteti scapa de grija aceasta folosind un aparat asa cum este un robot de bucatarie, fara sa va faceti griji ca nu va iese compozitia.

Adaugati umplutura de ciocolata intr-o punga sau intr-o punga de patiserie. Veti avea nevoie de un tub sau un sac de patiserie si un varf de metal pentru a introduce umplutura de ciocolata in gogosi.

Urmatorul pas este realizarea gogosilor si prajirea acestora. Inainte de prajire este ideal sa le puneti la pastrat pe o tava acoperita cu o foaie de copt.

Dupa ce prajiti gogosile le puteti presara cu zahar pentru a le oferi un gust deosebit. Surpriza si gustul cu adevarat delicios se va concretiza atunci cand veti umple gogosile cu ciocolata preparata cu ajutorul robotului de bucatarie.

Umpleti fiecare gogoasa cu ciocolata. Odata ce asezati o gaura in gogoasa, stoarceti cu grija punga sau sacul de patiserie. Continuati sa stoarceti pana cand ati umplut centrul gogosii. Partea cea mai buna este ca le puteti servi imediat dupa ce le umpleti, fara sa mai fie nevoie sa asteptati cu nerabdare sa va bucurati de acest desert absolut delicios.