Cum sa devii un model de videochat cunoscut si apreciat?

Ca in orice alta industrie, jobul unui model de videochat este adesea pus sub lupa comparatiilor, pentru a se putea identifica masura in care modelul fara experienta a evoluat in comparatie cu modelele profesioniste. Totusi, desi este vorba despre un job care prin natura lui mizeaza pe seductie si o activitate efervescenta, sexualitatea nu este doar despre cat de mica aveti talia sau cat de frumoase sunteti. Puteti fi sexy prin felul de a fi, prin gesturi si priviri insinuante.

Fixeaza-ti admiratorii cu privirea

Contactul vizual nu doar ca te face sexy, dar te face sa fii increzatoare in tine insati si in controlul pe care il ai asupra admiratorilor tai. Daca esti o persoana timida, incearca sa practici in fata unei oglinzi exercitii prin care vei scapa de acest trac. Dupa aceasta, incearca sa realizezi contactul vizual cu persoanele in apropierea carora te simti confortabil, cum ar fi familia, prietenii si colegele. Nu uita ca este vorba despre un job de care tu ai nevoie si pe care vrei sa il duci la un alt nivel, ceea ce presupune sa fii intr-o competitie permanenta pentru a-ti garanta locul dorit.

Gaseste stilul care te pune intr-o lumina sexy

Stil de vedeta pentru videochatTrebuie sa gasiti haine care evidentiaza cel mai bine formele apetisante. Cu cat sunt mai cambrate, cu atat vei arata mai naturala si mai disponibila, si dupa aceeasi regula trebuie aleasa si lenjeria intima. Alege acea costumatie care iti reflecta feminitatea, insa ai grija sa nu depasesti limita. In videochat, activitatea se bazeaza pe o interactiune virtuala, ceea ce inseamna ca cei care te privesc trebuie convinsi sa te urmareasca, iar puterea sta in mainile tale. Poti citi mai multe despre activitatea de videochat pe www.enjoystudios.ro. Conform trainerilor cu experienta,  majoritatea membrilor adora sa vada ca esti o femeie senzuala si seducatoare, insa lasa-le impresia ca sub aceasta masca se ascunde un suflet candid si o femeie sensibila. Arata atat cat este nevoie pentru a-i fideliza si a-i determina sa te urmareasca tot mai des.

Permite-ti sa fii imperfecta

Crezi sau nu, imperfectiunile te fac unica. Te diferentiaza de celelalte. Iubeste orice imperfectiune pe care o ai, astfel incat sa nu poata fi folosita impotriva ta prin critici din partea celor din jur. Desi vorbim despre un job in care este nevoie sa te expui si sa fii mai tot timpul vizibila, pe cei care te urmaresc nu ii intereseaza doar felul in care arati sau daca esti perfecta. In videochat, se poate aproxima ca 60% este vorba despre seductie, insa 40% se aloca interactiunii dintre tine si utilizatori. Multi dintre cei care acceseaza platformele de videochat sunt impinsi de o lipsa acuta de parteneri de discutie, motiv pentru care cauta atentie acolo unde stiu ca isi pot rezolva aceasta problema. Asadar, fii deschisa, asculta si, in timp ce admiratorii te privesc, nu inceta sa gesticulezi provocator si sa ii cucereste ireversibil.

Te-ai angajat de curand si aspiri la a deveni celebra? Lucrul acesta nu este posibil peste noapte, insa cu pasi mici si sigur vei ajunge acolo unde iti doresti. In videochat se lucreaza cu masuri, asa ca trebuie sa fii atenta la fiecare pas pe care il vei face in directia pe care ti-ai setat-o. Daca vrei sa te diferentiezi de colegele tale, tine cont de faptul ca videochat-ul nu este doar despre sexualitate, ci despre a fi feminina si a interactiona cu utilizatorii care sunt acolo pentru a te vedea si a se bucura de prezenta ta, fie ea virtuala.