Cum sa ai un zambet stralucitor

Albirea dintilor este recunoscuta ca un proces obisnuit de cosmetica dentara, care este folosit pentru albirea sau luminarea nuantei dintilor. Cand va ganditi sa obtineti dintii albiti, trebuie mai intai sa cautati un dentist pentru a verifica daca dintii au boala sau cavitati ale gingiilor. In acest proces, medicul dentist va poate curata dintii pentru a elimina orice pete de suprafata. Inainte de albirea dintilor, trebuie sa stiti cateva fapte fundamentale privind albirea dintilor. Veti gasi atat de multe informatii in reviste, reclame si pe internet cu privire la albirea dintilor, dar trebuie sa distingeti intre fapte si fictiune, astfel incat sa puteti lua anumite decizii ferme.

Mituri despre albirea dintilor

Fiecare gel de albire a dintilor este acelasi – Veti gasi multe geluri de albire, dar nu toate sunt egale, iar cele mai puternice dintre ele sunt utilizate de dentisti pentru procedurile lor de albire in birou.
Toti dintii se albesc intr-un mod similar – De fapt, nu toti dintii se albesc in mod identic. Dintii tai galbeni se vor albii mai bine in comparatie cu dintii tai gri.
Cele mai puternice geluri pot face dintii cei mai albi – Desi cele mai puternice geluri folosite de dentisti au capacitatea de a va albi dintii mai repede, totusi veti fi capabili sa asistati la un rezultat similar atunci cand utilizati un gel de albire cu putere medie.
Pasta de dinti alba va inalta dintii – Doar o pasta de dinti alba va poate albi chimic. Majoritatea pastelor de dinti cuprind abrazivi mecanici care va ajuta sa periati petele de suprafata atunci cand va periati dintii.
Este nevoie de saptamani pentru a observa rezultatele – uneori, puteti observa rezultatele in doar o jumatate de ora si oamenii pot experimenta 8-10 nuante diferite si asta in mai putin de o ora.
Albirea dintilor nu are efecte secundare – Albirea dintilor nu este complet lipsita de efecte secundare. Albirea dintilor poate cauza iritarea gingiilor sau sensibilitatea dintilor.

Pericolele de albire a dintilor

Cand utilizati excesiv produsele de albire sau atunci cand va periati dintii foarte intens si frecvent, atunci este posibil sa va distrugeti smaltul dintilor. Iritatia gingiei este adesea consecinta peroxidului de hidrogen si, de asemenea, are ca rezultat probleme de sensibilitate la dinti. In plus, nu obtineti dintii albiti atunci cand sunteti gravida sau o mama care alapteaza deoarece ingerarea peroxidului poate deveni daunatoare fatului. Amintiti-va, cand va albiti dintii. acestia se vor intoarce la culoarea obisnuita sub influenta stilului tau de viata si a geneticii.