Cum poti deveni cel mai bun prieten al partenerului de casnicie

Uneori, suntem atat de prinsi in a fi sot si sotie incat uitam cum sa fim si cel mai bun prieten al partenerului noastru. Multe cupluri care au casatorii de lunga durata atribuie acest succes faptului ca sunt, pe langa iubiti, si cei mai buni prieteni. Gasesti destul de greu sa te conectezi cu partenerul tau de casatorie atunci cand vine vorba de prietenie? Nu este niciodata prea tarziu sa faci ca acesta tsa devina cel mai bun prieten pe care il ai. Iata cateva sfaturi despre cum poti face asta:

Fii bun

Daca te-ai gandit la toate calitatile pe care le-ai dori in cel mai bun prieten, „bunatatea” este probabil in partea de sus a listei. Afiseaza bunatatea prin gesturile mici, cum ar fi sa faci cafeaua dimineata sau sa complimentezi noua coafura a sotiei. Incearca sa nu te mai plangi atat de mult in legatura cu cealalta persoana si sa cauti mereu aspecte pozitive in legatura cu ei.

Arata interes in hobby-ul partenerului

Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi, daca doresti sa devii cel mai bun prieten al partenerului de casatorie: sa arati ca esti interesat de hobby-urile sale. Prieteniile se formeaza de obicei atunci cand doi oameni au ceva in comun, ca un hobby sau un joc. Combina preferintele voastre diferite impreuna, interesandu-te de cele ale partenerului. Nu fii dispretuitor, intrebati-l si gaseste un hobby pe care va puteti bucura sa il faceti impreuna.

Acordati-va indeajuns spatiu

Prietenii stiu cand sa dea unii altora spatiu. Este important sa iti faci timp si doar pentru tine insuti intr-o relatie. Acest lucru te ajuta sa mentii un sentiment de sine si sa faci lucrurile pe care nu le poti face intotdeauna cu un partener romantic. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a mentine prieteniile pe care le ai in afara casniciei. Nu considera nevoia partenerului de a petrece timpul singur ca un atac personal. In schimb, bucura-te de timpul petrecut cu propria persoana si lasa-i partenerului timp, de asemenea, sa se ocupe de lucruri personale.