Cum arata un client fericit

Dacă conduceți o afacere, există un lucru care este, probabil, întotdeauna în mintea ta: și anume, menținerea clienților dvs. fericiți. Fericirea lor este, în esență, ca o monedă pe care afacerea dvs. poate să o facă pentru a fi sigură de modul în care o face și, ca atare, nu este deloc surprinzător faptul că majoritatea proprietarilor de afaceri ar fi atât de preocupați de acest lucru. Dacă vă întrebați cum îi puteți face pe clienții dvs. mai fericiți, adevărul este că va trebui să abordați această problemă dintr-o serie de unghiuri diferite. Doar dacă aveți acest tip de abordare globală, puteți spera să vă păstrați cu adevărat clienții fericiți și este esențial să înțelegeți toate aceste aspecte cât mai detaliat posibil. În acest post, vă vom ajuta în acest sens. În primul rând, ne vom uita la ceea ce înseamnă că un client este într-adevăr fericit și cum arată.

Dacă trebuie să ajungem la punctul în care ne păstrăm clienții fericiți, trebuie mai întâi să identificăm când clienții sunt fericiți și când nu sunt. Sperăm că se vor simți întotdeauna capabili să ne spună când vor simți că lucrurile ar putea fi îmbunătățite, dar este, bineînțeles, mult mai bine să nu lăsați să ajungă la acest punct. Iar cel mai bun mod de a te asigura de asta este să te gândești la ceea ce are nevoie un client pentru a fi mulțumit și fericit. După cum se dovedește, ar putea fi o listă destul de extinsă.

Probabil unul dintre cei mai importanți factori în fericirea clienților este acela că primesc serviciul pe care îl așteaptă și merită. Dacă nu le dați în mod consecvent ceea ce le-ați promis, atunci este puțin probabil să fiți capabili să vă agățați de ele mult timp. Există un truc bine-cunoscut pe care îl puteți angaja aici, pe care îl vom examina în detaliu mai târziu, cunoscut sub numele de promițătoare scăzută și livrare ridicată. Acest lucru este puternic, dar și așa se asigură că în general furnizați serviciul pe care credeți că o persoană rezonabilă ar aștepta. Dacă faceți asta, veți avea clienți mult mai fericiți.