Cum ar fi daca am putea sa ne resetam viata

Exista momente in viata cand totul pare sa mearga prost. Toata lumea da peste o perioada de ghinion. Dar nu toata lumea alege sa o lase sa treaca.

Cei mai multi dintre noi, probabil, inca mai spera pentru o functie de salvare si reincarcare ca intr-un joc video, astfel incat, daca ati gresit accidental ceva, puteti relua aceeasi poveste fara a face din nou aceeasi greseala. Desigur, este corect sa spunem ca daca viata a venit cu astfel de functii digitale, majoritatea oamenilor si-ar petrece timpul incercand sa-si imbunatateasca scorul actual din cand in cand.

Nu ai fost promovat? Nici o problema. Poti doar sa te intorci cateva luni si sa-i dai un alt drum, mai ales acum ca stii ce provocari urmeaza sa vina. Desigur, concurentii dvs. ar putea face acelasi lucru.

Treci printr-o destramare traumatizanta? De ce sa nu te intorci in timp si sa te asiguri ca nu te intalnesti niciodata cu acea persoana? Acest lucru v-ar putea economisi o multime de lacrimi si inima pe termen lung. Dar nu exista nicio garantie a felului in care va fi noua ta viata daca alegi o alta cale.

In cele din urma, lumea s-ar putea transforma intr-o bucla nesfarsita de salvare și reluare a scenelor, unde toata lumea incearca sa se departeze. S-ar putea sa reusesti sa trisezi moartea pentru totdeauna, dar exista vreo cale de nivelare in aceasta viata noua?

Din fericire, nu exista o astfel de functie de salvare si incarcare in viata. Dar asta nu inseamna ca nu puteti incepe un nou inceput. Puteti reporni viata pentru a scapa de probleme sau o situatie dificila, sau doar pentru a-ti urma norocul. Tot ce trebuie sa faci este sa o iei de la capat, ori de cate ori ai o problema.