Concluzii si concluzii

De cand am inceput campania asta impotriva violentei in scoli..am auzit/citit multe lucruri. Si bune, si interesante…si nasoale rau…ca deh…lumea e mare.
De cand am inceput sa schitam ceva mai serios „strategia”, toti cei implicati au avut parte de surprize placute si…evident, galeti de injurii. laturi cu puritatea 100 %.

Florin ( tatal pustiului de la „Lipatti” care a fost victima violentei profesorului sau de desen ) si-a luat „portia” pe forumurile ziarelor in care a fost publicata stirea. A fost tratat cu o cruzime si o ura greu de inteles. El e un parinte care isi iubeste copilul si doreste sa-l apere. Atat. Si vrea din tot sufletul ca starea actuala a invatamantului romanesc sa se schimbe in bine…Sa nu se mai intample nimanui ceea ce i s-a intamplat copilului sau. Sa nu mai existe violenta si lipsa de respect.

Greenfield…care este sufletista si sensibila si preocupata de tot ce e frumos si tandru in jurul nostru a promovat cu mult suflet si bunacredinta aceasta initiativa…
A reusit sa convinga multi oameni cu suflet si constiinta. (pentru asta iti multumesc din suflet, Green…iti multumesc mult de tot). Au „venit” Cabral, Cezar Paul Badescu, Tiberiu Lovin, Isabellelorelai…
A fost acuzata cu deosebita violenta ca isi face publicitate….ca se foloseste cu „nesimtire” (!!!!) de aceasta campanie..pentru a-si promova blogul.

Adi Hadean, care este un tip grozav, generos si plin de har a preluat tema si a inceput sa „coaca idei”. Sa scrie. Sa convinga. Si convinge, fiindca cei care ii citesc blogul de atata amar de vreme stiu ca este un demers onest si dezinteresat.
Nici el nu a scapat de „sagetile” celor care se afla „in treaba”. Pus la punct. Fara urma de respect.

Despre mine…nu mai povestesc. De cand am aparut la emisiunea aia celebra….parca a intrat necuratul in multi din jurul meu. Proasta inspiratie am avut. Insa am facut-o pentru Corina Cretu si pentru Florin.din solidaritate. stiti ce e aia „solidaritate”?
Fratilor, daca stiam ca va deranjeaza atat de tare…va rugam pe voi sa participati. Sunt sigura ca ati fi facut o figura foarte buna. Ati fi discutat cu importanta despre ….despre ce? La ce va pricepeti, de fapt?
Eu zic ca trebuia, mai intai…sa va pese. Si sa militati cu toate puterile voastre pentru cauza asta. Nu sa despicati cositele prezentului in 16….expunandu-va ideile plate si filosofia de mall peste tot…si jignindu-i crunt pe cei care voiau sa spuna „altceva”. Daca nu sunteti in stare decat de atat…nu e vina nimanui. Asta e pragul peste care nu puteti trece.