Companii care comercializeaza cosuri de fum in Romania: Povestea Max Stil SRL

Cosurile de fum fac diferenta intre a trai intr-o casa in care sa te simti ca un camin si a intampina, involuntar, anumite probleme si inconveniente legate de reparatiile constante ale acestora. Bineinteles, odata ce firma pe care ai ales-o pentru acest aspect ti-a instalat respectivul horn, este responsabilitatea ta sa il intretii cum trebuie si sa il cureti regulat si in mod corespunzator.

Intelegand aceasta necesitate a romanilor, multe firme comercializeaza in prezent, mai ales in mediul online, cosuri de fum. Una dintre aceste firme este Max Stil SRL, una dintre cele mai prolifice companii care comercializeaza cosuri de fum. Aceasta activeaza in zona Pucioasa, Dambovita.

Max Stil ofera clientilor sai solutii optime pentru instalarea cosurilor de fum

Principala activitate a firmei Max Stil este proiectarea cosurilor de fum in functie de nevoile personalizate ale fiecarui client. Pe langa aceste proiectari, compania Max Stil asigura confectionarea la cele mai inalte grade de precizie a cosurilor proiectate si pune la dispozitia clientilor actiunea de montare a acestora. De asemenea, inainte de a termina acest proces, se asigura ca respectivul cos functioneaza in conditii optime.

Ce fel de cosuri de fum comercializeaza Max Stil?

Cosuri de fum rezistente si izolate

In primul rand, firma Max Stil comercializeaza cosuri de fum din inox dublu, mult mai rezistente decat cele din inox normal.

Aceste cosuri de fum din inox dublu sunt de obicei izolate. Acestea sunt confectionate prin unirea a doua tuburi din inox conectate cu un strat izolator.

Cosurile de fum din inox dublu proiectate si confectionate de MaxStil sunt realizate in general din inox austenitic AISI 304. De obicei, ele au diametre cuprinse intre 80 mm si 500 mm. Un specialist din cadrul firmei calculeaza modalitatea in care diametrul trebuie sa fie calibrat in conformitate cu parametrii tehnici.

Max Stil comercializeaza si cosuri de fum din inox si tabla zincata.

Aceste tipuri de cosuri se realizeaza de obicei prin unirea a doua tuburi, dintre care cel interior este realizat din inox, iar cel exterior din tabla zincata. Ca si in cazul cosurilor de fum din inox dublu, intre aceste doua tuburi se monteaza un strat izolator.

In cazul cosurilor de fum din inox si tabla zincata, stratul izolator este confectionat din cochilii din vata bazaltica, cu o inalta densitate, care pot detine sau nu folie de aluminiu. Grosimea lor este de 30 – 50 mm.

Pentru clientii care doresc sa opteze pentru cosuri de fum mai simple, MaxStil proiecteaza si confectioneaza si modele din inox simplu, neizolate.

Acestea sunt mult mai usor de confectionat. In realizarea lor se foloseste un singur tub, fara strat izolator. In cadrul firmei Max Stil, acestea sunt confectionate din inox austenitic mat sau lucios. Ca si in cazul cosurilor de fum din inox dublu, diametrul acestora este in general cuprins intre 80 mm si 500 mm.

Care sunt avantajele folosirii cosurilor de fum Max Stil?

Unul dintre principalele avantaje ale folosirii cosurilor de fum proiectate si confectionate de MaxStil este adaptarea acestora la surse variate de caldura.

In plus, aceste cosuri sunt confectionate din material care rezista la socuri termice precum si la coroziune chimica.