Cele mai importante lucruri pe care sa le schimbati pentru un an 2019 mai bun

Sarbatorile sunt aprope si, ca urmare, va poate face sa va ganditi la anul care a fost, deoarece anul nou este la o distanta de cateva saptamani. Cum a fost anul 2018? A fost un an grozav sau nu ati reusit sa realizati tot ce v-ati propus? Daca acesta este ultimul, atunci exista cateva lucruri pe care le puteti face acum pentru a va asigura ca sunteti in stare sa creati pentru dvs. un uimitor 2019. Adesea credem ca atunci cand lucrurile nu merg exact asa cum le dorim, trebuie sa facem mai mult sau sa adaugam mai mult in viata noastra. Dar, in realitate, inlaturarea a ceva poate fi intr-adevar o solutie mult mai buna, care este mai eficienta.

„Designul este perfect atunci cand nu mai este nimic de eliminat”. Iata cateva dintre schimbarile pe care le-ati putea face acum, eliminand lucrurile, in loc sa le adaugati, astfel incat sa puteti crea anul 2019 pentru a fi cel mai bun an.

Regret

Este timpul sa eliminati regretul din viata voastra. Adesea definita ca senzatie de trist sau pocait, poate fi un adevarat negativ pe care il aveti in viata voastra. Iar cand vei purta acea negativitate in jurul dvs, va avea un impact masiv. Am facut lucruri pe care ne-am dorit sa nu le fi facut niciodata, dar s-au intamplat si este timpul sa ne miscam si sa invatam din ele, decat sa traim in trecut. Ce credeti ca este pentru dvs viata?

Limitarea credintelor

Daca aveti o multime de convingeri limitate despre dvs., precum si despre oamenii din jurul dvs., atunci acesta poate avea un impact mare asupra modului in care va traiti viata. Va poate lasa cu constrangeri asupra vietii dvs. si ca nu sunteti in stare sa faceti anumite lucruri. Faceti un angajament fata de dvs ca veti vorbi pozitiv si ca veti elimina propozitiile care incep cu „Nu pot” sau „Nu sunt.” Cand faceti asta si schimbati mentalitatea, aveti atata potential.

Gelozie

Daca descoperiti ca sunteti o persoana destul de geloasa si va comparati foarte mult cu ceilalti, poate avea un impact daunator asupra dvs. Va poate impiedica sa progresati si nu va ajuta sa prosperati. In schimb, ganditi-va la alegerea auto-imbunatatire fata de gelozie. Puteti folosi pe altii pentru a va inspira si a va motiva, dar nu-i utilizati ca pe o cale de a va retrage.