Cei mai buni speakeri

Bear Grylls
Fiind unul dintre cele mai cunoscute fete din divertismentul de supravietuire, numele Bear Grylls este suficient pentru a uimi o multime. Cu un brand personal creat de know-how-ul de supravietuire extrema si pozitivitate, Grylls s-a nascut sa supravietuiasca. Aceasta mentalitate se hraneste printr-o voce la fel de impresionanta ca povestile sale. Este contagios, de asemenea, deoarece abilitatile sale motivationale sunt secundare.

Arnold Schwarzenegger
Uneori, vocile distinctive sunt cele mai bune. Nicio multime nu ar putea sa nu recunoasca semnalul notabil al actorului austro-american, politician, om de afaceri, filantrop si fostul culturist profesionist Arnold Schwarzenegger. Profilul sau inalt si amploarea vocii sale il fac iconic in lumea moderna discursului public.

Tony Robbins
Antrenorul american Tony Robbins are o abordare emotionala cu arta oratoriei. In 2016 el a dezvaluit cele trei secrete de top, printre care se numara adanc in interiorul mintii publicului.

Hyeonseo Lee
In ceea ce priveste povestile motivationale, cu siguranta putini se compara cu scaparea din Coreea de Nord. Hyeonseo Lee are o poveste incredibila plina de informatii geopolitice. Vocea ei scazuta de sine statatoare spune povesti emotionale care pot pastra orice audienta pe marginea scaunelor.

Barack Obama
De la plecarea sa din politica, Barack Obama a continuat sa-si practice abilitatile primare – atragand multimi si amestecand pasiunea cu nimic altceva decat cuvinte. Al 44-lea Presedinte al Statelor Unite este unul dintre cei mai exclusivi vorbitori publici din lume, specializati in provocari, schimbari, conducere si diplomatie.

Nick Vukicic
Actorul australian Nick Vukicic s-a nascut fara brate sau picioare, insa a adoptat o viata fara limite. El este, de asemenea, un evanghelist crestin, facandu-si inspiratia populara in comunitatile religioase.

Annie Machon
Jumatate din formula pentru un discurs de succes este abilitatea de a spune povestiri grozave – si povestirile cu spioni si lucrari guvernamentale secrete sunt, cu siguranta, mult mai captivante. Celebrul avertizor de integritate este acum un scriitor, expert in mass-media si o campanie electorala, cu o perspectiva unica asupra subiectelor de actualitate de la terorismul international pana la Razboiul impotriva drogurilor.