Ce gandesc rusoaicele despre americani

In prezent, din ce in ce mai multe femei din Rusia cauta un sot american. Sa ne uitam mai aproape la motivele lor si si sa aflam ce cred fetele din Rusia despre barbatii americani.

Fetele din Rusia cred ca marele vis american nu este un mit sau o inventie a scriitorilor. Acesta este un concept foarte real. Casa proprie, masina buna, pozitia financiara fiabila si familia robusta si prietenoasa sunt un vis al fiecarui american. Cand mirele american potential scrie cu exactitate despre astfel de idei, fiecare femeie il crede.

O femeie rusoaica este sigura ca americanii se pot bucura de banii pe care ii au. Ii plac masinile bune si merg la restaurante. Pranzul la un restaurant este obisnuit pentru americanul cu venit mediu. Locuitorii din Statele Unite apreciaza serviciul excelent si le place sa se relaxeze, sa faca vizite de calitate la parcuri de apa, Disneyland, circ, concerte, jocuri de baseball etc.

SUA este o tara mare cu o mare varietate de peisaje. Exista o cantitate considerabila de calatori. Calatoriile in SUA sunt convenabile si placute. Ei stiu despre sistemul american de moteluri, benzinarii universale, unde nu numai ca poti umple masina, dar si manca, dormi, spala si cumpara tot ceea ce este necesar pe drum.

Rusii sunt siguri ca americanii sunt foarte seriosi in legatura cu casatoria. Ei nu se grabesc sa se casatoreasca, deoarece inteleg ca trebuie sa-si intretina sotia si copiii . Nimeni  depinde de ajutorul parintilor. Americanii sunt mari romantici si cred in dragoste. Daca un american scrie ca viseaza la serile de familie in fata televizorului cu sotia iubita, atunci este adevarat. Fetele din Rusia stiu ca pentru multi americani, o astfel de distractie este dezirabila si comuna. Este de inteles – o multime de munca. O sotie iubitoare este doar necesara pentru fericirea linistita a familiei.

De asemenea, femeile stiu ca americanii iubesc foarte mult copiii. De aceea, ele prefera un sot american.