Ce fel de aragaz îți trebuie? Ce beneficii aduc aragazurile electrice?

Dacă ești în punctul de a îți construi o casă sau de a reamenaja vechea locuință, există o infinitate de posibilități de a o face și tot atâtea decizii pe care să le iei. Pentru o femeie, cel puțin, probabil cea mai importantă ar fi aceea de a ști ce fel de alimentare are aragazul. Care e mai bun? Să fie aragazul electric cel care consumă mai puțin, sau cel pe gaz? Ce fel de aragaz ți-ar da mai multă satisfacție în bucătărie și ar face ca rețetele tale să arate à la carte.

Aragaz electric: marile sale avantaje

  1. Suprafața plată a plitei aragazului electric este super convenabilă și practică, se curăță cu ușurință și scapi de una dintre cele mai mari griji pe care le ai atunci când gătești sosuri care știi că-ți pot umple aragazul de pete și murdărie. Trebuie să folosești metode și produse speciale pentru a curăța chiar și un aragaz electric, dar te asigur că e mai simplu decât cu orice alt aragaz.
  2. Orice comparație aș fi făcut până acum și orice aragaz pe gaz aș fi văzut, întotdeauna am găsit un aragaz electric cu aspect mai plăcut. Designul lor depășește cu mult orice aragaz de pe piață. Poate că nu sunt pe placul celor care se simt atrași de aragazurile rustice, însă dacă ții foarte mult să ai o bucătărie modernă, foarte bine organizată și totul să fie impecabil, lipsit de imperfecțiuni, atunci deja ai sau cu siguranță vei avea un aragaz electric.
  3. Până și aragazurile electrice care nu au suprafața plată, ci au zone de gătit similare arzătoarelor unui aragaz pe gaz care se încălzesc prin energia electrică, se curăță relativ ușor. Doar ridici acele arzătoare(sunt detașabile) și cureți murdăria de sub ele.
  4. Poți găsi modele de aragazuri electrice de pe toparagazuri.ro mai ieftine decât unul pe gaz, dacă pui în balanță electrocasnice cu funcționalități similare. Cele mai scumpe din această gamă sunt cele care au plita cu inducție, numărul lor fiind destul de limitat pe piață.