Ce are Australia de oferit in afara orasului Sydney?

In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, este important sa acordati prioritate calatoriei dvs. in Australia, deoarece exista unele obiective pe care trebuie sa le vedeti. Fie ca este vorba de plajele din Sydney, de coasta de coasta, de nisipurile rosii adanci ale orasului Uluru sau de experientele exotice subacvatice ale marelui recif de bariera. Exista cateva locuri cu adevarat iconice care vor ramane cu tine pentru totdeauna. Australia este o tara frumoasa cu atat de mult de oferit.

Cum Opera din Sydney este pe lista celor mai multi oameni si, prin urmare, Sydney, am crezut ca este intelept sa tragem impreuna o lista de destinatii potentiale de calatorie din Australia pentru a va ajuta in planificarea calatoriei. Este important sa va amintiti – amploarea si varietatea a ceea ce Australia are de oferit inseamna ca planificarea excursiei va necesita o cercetare considerabila, Australia fiind o tara mare, cu un timp de calatorie considerabil intre destinatiile alese.

Teritoriul Nordic

Teritoriul de Nord dispune de peisaje deosebit de uimitoare, pline de salbaticie australiana si peisaje rosii legendare iconice. Teritoriul de Nord ofera atat orasul inconjurator, cat si un oras plin de viata multicultural. Ceea ce cu vremea tropicala a lui Darwin, avand propriul apartament cu servicii pentru a va retrage atunci cand lucrurile devin prea mult va fi un lux pe care il veti pretui. Apartamentele din Darwin sunt o modalitate minunata de a explora, avand inca o baza confortabila. Lucruri cum ar fi drumetii si explorarea parcurilor nationale sunt un mod racoritor de a experimenta peisajul australian si de a face unele exercitii in acelasi timp. Kings Canyon este o destinatie populara, cu peretii gresiei si roca rosie in jurul defileului si aproape de Alice Springs.

Queensland

Pur si simplu nu puteti vizita Australia fara a vedea marele recif de bariera. Acesta este cel mai mare ecosistem de corali de pe planeta, la urma urmei. Are sute de tipuri de corali si mii de specii diferite de pesti care va lasa sa va doriti mai mult timp pe mare. Atat Cairns, cat si Port Douglas sunt ambele locatii excelente pentru excursii cu barca la recif si locuri minunate pentru a sta si a va bucura de oras. In apropiere se afla padurea tropicala Daintree, una dintre cele mai vechi paduri tropicale din lume, unde puteti zipline si puteti obtine o vedere a pasarilor asupra padurii de mai jos. Alternativ, daca inaltimile nu sunt lucrurile tale, un alt mod uimitor de a vedea aceasta padure tropicala expansiva este cu barca. O croaziera fluviala va permite sa experimentati padurea noaptea, tinand cont de crocodili pe prova.

Victoria

Great Ocean Road este un renumit vehicul de coasta, in urma regiunii costiere de coasta din Victoria. Vederile sunt minunate, adica veti dori sa va luati timpul deplasandu-va pe toata distanta, cu opriri pe drumul spre a va imbogati inauntru. Este un spectacol pitoresc care va duce prin frumoasele orase de pe plaja si pana la cele 12 Apostoli care sunt un popular punct turistic.

Western Australia

Raul Margaret poate fi un oras mic langa Perth, dar cu siguranta are multe de spus. Raul Margaret este cunoscut pentru fabricile sale de bere de tip boutique, vinariile uimitoare si plajele cu nisip, si este la mica distanta de Perth. Din acest motiv, autobuzele zilnice permit vizitatorilor sa se bucure de fiecare parte a raului Margaret, fara ca cineva sa aiba nevoie de un sofer desemnat.