Ce ar trebui sa stii inainte sa iti incepi o cariera in muzica

Exista cateva cariere pe care o multime de oameni te vor sfatui, si sa devii artist muzical este poate cea mai mare. Exista atat de multi oameni talentati acolo si toata lumea are ocazia sa fie vazuta online in aceste zile; asa cum putem creste sansele noastre de a face acest lucru?

Din nefericire, nu exista nici o garantie de a face acest lucru, chiar daca va puneti toata inima si sufletul in muzica voastra. Daca va simtiti increzator ca tocmai asta doriti sa faceti si aveti energia de a ramane cu ea, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunoasteti mai intai, ceea ce ar putea face mai usor pentru dvs.

Iata cateva lucruri despre care ar trebui sa stiti inainte de a incepe o cariera in muzica, astfel incat sa fiti pregatit:

In primul rand: Nu este vorba despre muzica

Acesta este probabil cel mai frustrant lucru de invatat atunci cand doriti sa deveniti un muzician profesionist. Chiar si atunci cand sunteti pe deplin pregatiti in ceea ce priveste talentul de artist, s-ar putea sa nu fiti pregatiti complet mental.

Cariera muzicala trebuie sa fie construita din interior, inainte de toate, inainte de a putea fi vazuta ca o cariera reala.

Incearca sa-ti dai seama cine vrei sa fii in lumea muzicii. Lucrati in timp ce lucrati si pe muzica dvs. si retineti ca nu are rost sa va grabiti spre obiectivele dvs. decat daca sunteti pregatiti si aveti ceea ce este nevoie mental.

Intre timp, puteti avea intotdeauna o privire asupra altor modalitati de a va impinge un pic mai sus in randuri. Multi rapperi reusesc sa cumpere piesa SoundCloud, de exemplu, pentru a-si face muzica mai vizibila – si aceasta este o idee minunata daca nu aveti o strategie de marketing.

In acest fel, veti putea sa va oferiti putina cariera in timp ce va imaginati propria persoana in lumea muzicii.

Inainte: Cum va percep oamenii?

Din nou, construirea unei cariere ca un muzician profesionist inseamna ca ar trebui sa aveti deja talentul si abilitatile intelese. Trebuie sa stiti ca sunteti foarte buni la ceea ce faceti si lasati-o deoparte – acum, este timpul sa va concentrati asupra imaginii pe care o oferiti altora.

Desi nu poate fi ceea ce vreti sa va concentrati, este important sa va doriti cu adevarat sa va deconectati cariera. Ideea este ca, atunci cand sunteti pasionat de ceva, acesta va arata – si veti fi mult mai probabil sa atrageti un fel de oameni care va pot ajuta sa conduceti aceasta pasiune inainte.

Multi oameni de succes vor cauta aceasta calitate exacta pentru a determina daca aveti ceea ce este necesar. Pasiunea pe care o aveti pentru muzica trebuie sa arate si, in timp ce astepti ca o cariera de muzica sa decoleze, ar trebui sa va concentrati facand pasiunea si mai puternica.

Ganditi-va la acest lucru; ca o persoana linistita si introvertita.Ei vor sa vada ce vad ei insisi: determinare, conducere si pasiune.

Daca va indreptati atentia spre interior si lucrati asupra modului in care va va percepe publicul, acordand o atentie deosebita strategiei dvs. de marketing ca artist, cu toate acestea, ati putea gasi succesul putin mai devreme decat credeati.