Cateva mituri haioase despre canabis

Canabisul este adesea inteles gresit si exista numeroase mituri si conceptii gresite despre el. Unele dintre aceste mituri sunt ridicole, iar altele sunt doar dezinformare. Exista foarte multe mituri, dar va exemplificam doar cateva:

Ea ucide celulele creierului

In ultimele decenii s-au facut numeroase studii, unele dintre ele neconcludente. Cu toate acestea, cercetarile recente efectuate de Universitatea din Louisville au determinat ca canabisul nu ucide celulele creierului. Acest lucru a confirmat rezultatele unui studiu mai vechi de la Universitatea Cambridge.

 

 

Te poate face homosexual

Este cu adevarat de necrezut ca oricine ar crede ca este adevarat. Sunteti nascuti cu preferintele dvs. sexuale si nici un medicament nu le poate schimba.

Provoaca crime

Studiile au aratat ca infractorii au consumat mai mult alcool, au fumat mai multe tigari si au folosit mai multe medicamente. Prin urmare, este inechitabil sa dam vina pe canabisul pentru crime violente, deoarece stilul de viata il determina pe criminali sa le conduca, nu bautura si drogurile pe care le consuma.

 

George Washington a crescut Cannabis

George Washington a crescut canepa, nu cannabis. Credea ca ar fi o afacere profitabila, dar in curand s-a dovedit a nu fi asa.

 

Este mai rau decat tigarile

Tigarile au atatea substante chimice in ele, incat ar fi greu sa gasesti ceva mai rau pentru plamanii tai.

Canabisul are un nume rau pe care nu-l merita si, de asemenea, s-a constatat ca are unele bune utilizari medicinale. De aceea, unele tari incep sa fie mai putin stricte in privinta consumului sau, iar altele au in vedere utilizarea legala a acestuia.