Cadouri pe care nu ar trebui sa le oferiti celor mici

S-ar putea sa fie sezonul pentru bebelusii prietenului tau, si tu te pregatesti cu siguranta pentru darurile pe care le vei darui. In calitate de donator de cadouri, trebuie sa iesiti din calea pentru a va asigura ca veti obtine cel mai bun dar care o vor face pe mama si bebelusul ei fericit. Am facut o lista de cadouri pentru bebelusi, care sunt complet de evitat:

Papusa infricosatoare

Arata ca niste copii adevarati. Este putin dezgustator si infiorator in acelasi timp. Unii oameni pot considera ca sunt urati deoarece au deja copii adevarati si nu ar avea nevoie de asa ceva.

 

O punga de haine pentru copii de epoca

Da, stim cu totii ca vintage este fierbinte, la moda, la moda. Dar atunci, multe mame nu vor primi haine de epoca pentru copiii lor. Ele pot arata de moda veche si nu prea bine pentru copil. Bebelusii au nevoie de niste haine dragute, de culoare neutra, carora sa iti faca placere s ale privesti.

 

Un cos de cadouriĀ 
Ar trebui sa dam vina pe economie? Nu trebuie doar sa intrati intr-un magazin local si sa-i aduceti prietenului o sticla infricosatoare, jucarii dentare, suzete si altele. Cumparati ceva care va fi in siguranta pentru copil, precum si pentru mama, sau altfel, banii dvs. vor ajunge in cosul de gunoi.

 

Costume de Halloween

Un costum de Halloween la o reducere nu ar trebui sa fie un cadou pentru bebelusi. Cu toate acestea, daca trebuie, atunci mergeti la dimensiunea potrivita. De asemenea, trebuie sa te uiti la tipul de costum. De exemplu, nu alegeti la un costum de dovleac pentru un nou-nascut – pentru numele lui Dumnezeu.

 

Concluzie

Ati primit un cadou ciudat pentru cel mic si v–a venit sa va plesniti peste frunte? Este normal. Puteti lua ceva timp pentru a incerca sa intelegeti ce a fost in mintea celor care au cumparat darurile, desigur, nu veti gasi raspunsuri.