Atunci cand alimentatia se vede pe piele – I

Ori de cate ori oamenii abordeaza subiectul dietei, ei o raporteaza in principal la greutate. Stiti ca dieta noastra afecteaza foarte mult aspectul pielii noastre? Exista multe produse de ingrijire a pielii pe care le putem folosi pentru a ne ingriji si trata pielea, dar numai dieta noastra ne poate regenera pielea in interior si in exterior.

In fiecare zi corpul nostru ingera substante care au un impact mare asupra aspectului si starii pielii noastre. Corpul si pielea noastra au nevoie de o dieta sanatoasa echilibrata, care sa includa vitamine, minerale brute, carbohidrati, proteine, grasimi, fibre si multa apa. Aceste elemente sunt necesare pentru a ajuta la ingrijirea pielii noastre. Oamenii se straduiesc intotdeauna sa raspunda la intrebarea dietei in fiecare zi prin google si citind carti. Iata un studiu care a fost facut pe cele mai goolate alimente de Myprotein Research . Unele dintre beneficiile dietelor sanatoase pe pielea noastra sunt urmatoarele:

Stopeaza ridurile
Unele studii au legat aparitia ridurilor pe pielea noastra de dieta noastra. Asta inseamna ca o dieta sanatoasa poate preveni formarea ridurilor pe piele, ceea ce la randul nostru ne face sa aratam mai tineri. Colagenul este compusul care este responsabil pentru elasticitatea pielii noastre, prin urmare este crucial sa consumam alimente care pot optimiza productia acestuia. Alimentele precum pestele, puiul, fructele de padure, usturoiul, citricele si ceaiul alb sunt o sursa excelenta de colagen.