Ar trebui sa iei cu tine un feon atunci cand mergi in vacanta?

Majoritatea femeilor folosesc un uscator de par zilnic. Este firesc sa doresti sa impachetezi uscatorul de par atunci cand pleci in vacanta. Dar chiar ar trebui sa faci asta? In aceasta ecuatie, sunt mai multe lucruri de luat in considerare, dar in cele mai multe cazuri este mai bine sa lasi feonul acasa.

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa iti lasi uscatorul de par acasa!

Uscatoarele de par ocupa mult loc in bagajul pe care il ai

Uscatoarele de par sunt mari si voluminoase. Chiar si un feon la pret redus cu dimensiuni de calatorie ocupa spatiu inutil in bagaje. Este mai bine sa il lasi acasa, sa ai loc pentru lucruri mai importante.

Majoritatea hotelurilor au uscatoare de par in bai

Cand cauti sa rezervi un hotel, poti verifica pe site-ul oficial si site-uri de specialitate precum Booking.com etc daca acesta ofera uscator de par. Atunci vei sti ca nu va trebui sa iti mai faci griji sa iti impachetezi feonul de acasa. De asemenea, si apartamentele de inchiriat pot fi prevazute cu uscatoare de par, tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu proprietatul si sa il intrebi despre asta.

Probleme electrice cu uscatoarele de par

O nota rapida privind convertizoarele si adaptoarele: adaptoarele sunt acelea care te ajuta sa conectezi electronicele la prizele straine. Convertoarele regleaza tensiunea. In prezent, aproape toate produsele electrice transforma automat tensiunea atunci cand te afli intr-un anume loc, dar uscatoarele de par sunt diferite. Nu convertesc pe cont propriu si chiar daca ai un convertor electric, de multe ori nu functioneaza bine cu uscatoarele de par. Daca incerci sa utilizezi uscatorul de par intr-o alta parte a lumii, este posibil sa risti sa il supraincalzesti sau sa nu obtii suficienta energie pentru a iti usca tot parul.

Ce se intampla daca in ciuda acestor lucruri, iti doresti sa impachetezi un feon in bagajul tau?

In cazul destinatiilor cu temperatura calda, este destul de usor sa iti lasi parul sa se usuce la aer. Dar, pe vremea rece, acest lucru nu este atat de ideal. Daca ajungi intr-un hotel sau apartament care nu sunt prevazute cu uscatoare de par, ce poti face? Poti lua in considerare cumpararea unui uscator de par ieftin atunci cand ajungi la destinatie, daca vrei sa economisesti spatiul si sa fii practic.