Android Wear 8.0 Oreo va fi implementat pe multe smartwatchuri

android oreo

androidpolice.com

Versiunea de Android 8.0 va fi în curând disponibilă și pentru ceasurile smartwatch. Singurul inconvenient este fragmentarea. Device-uri diferite sunt nevoite să primească update-uri frecvente, la anumite perioade de timp, fiind acum mai dificil cu reprezentanții Android să țină pasul și să satisfacă în continuare utilizatorii cu același ritm de lucru în vederea îmbunătățirii sistemului de operare.

Pentru posesorii de smartwatchuri Android Wear, Google a anunțat că o listă destul de numeroasă de dispozitive vor primi update-ul la Android Wear 8.0, cunoscut și ca Oreo. În prezent doar 5 modele de smartwatchuri sunt capabile să ruleze cea mai nouă versiune de software.

Citește și: Marca potrivita pentru laptopul potrivit

Ultima versiune de Android Wear dispune de câteva funcții în plus cu scopul optimizării smartwatchului pentru a i se îmbunătăți considerabil durata de viață a bateriei. Android Wear 8.0 vine cu o funcție care permite reglarea intensității vibrațiilor pentru notificări sau Touch Lock, o funcție pentru dezactivarea touchsccreenului în mediile umede. Pe planul suportului internațional, Oreo are acum 7 noi țări și limbi în plus.

Care sunt smartwatchurile cu Android Wear 8.0(Oreo)?

  1. Fossil Q Venture
  2. Louis Vuitton Tambour
  3. LG Watch Sport
  4. Michael Kors Sofie
  5. Montblanc Summit

Dacă nu ești un cunoscător de modă, aparent, sunt șanse destul de mari să nu deții 3 din cele 5 ceasuri enumerate mai sus. Un număr mare de ceasuri care vor primi ultimul update aparțin unor branduri foarte cunoscute din zona fashion, însă există și câteva opțiuni ceva mai permisibile, cum ar fi Fossil, Casio, Huawei sau LG.

Din nefericire pentru actualii posesori de Android Wear, dispozitivele cu procesor Snapdragon 400 par să lipsească de pe listă. Smartwatchul Huawei, a doua generație de Moto 360 si 360 sport, dar și Asus ZenWatch 3 lipsesc și ele. Să sperăm că viitorul apropiat va aduce update la Android 8.0 Oreo pentru toate ceasurile smart comerciale.