Ai firul de par subtire? Iata ce placa de par ti se potriveste

Placa de par a devenit indispensabila pentru femeile care vor sa aiba intotdeauna o coafura aranjata, perfecta pentru orice ocazie. Cu ajutorul placii de par poti sa-ti indrepti parul, sa-l faci creponat sau chiar sa incerci niste bucle lejere. Acest dispozitiv este foarte usor de folosit si nu necesita o pregatire speciala. In doar cateva minute puteti sa aveti parte de coafura mult dorita, fara sa fiti nevoite sa depuneti foarte mult efort.

Pe piata intalniti numeroase modele de placi de indreptat parul, cu diferite functii, menite sa va faca viata mai usoara si mai frumoasa. Alegerea poate fi destul de dificila, atunci cand nu sunteti in tema cu aspectele de care trebuie sa tineti cont.

Unul dintre factorii cei mai importanti de selectie este textura parului. Este important sa fiti atente la structura parului pentru a evita surprizele neplacute si a va deteriora parul. Daca sunteti posesoarea unui par cu firul gros si mult volum, puteti alege cu incredere o placa de par care poate atinge temperaturi foarte ridicate, fara sa va temeti de consecinte. In schimb, daca nu va numarati printre cele mai norocoase persoane, nu trebuie sa disperati.

Daca aveti firul de par subtire nu inseamna ca nu puteti folosi placa de par, ci ca trebuie sa alegeti cu grija, un produs superior, care sa va permita sa reglati temperatura si sa aveti un control asupra caldurii care ia contact cu parul. Caldura excesiva va deterioreaza firul de par si il face sa aiba un aspect foarte neingrijit, ceea ce nu va doriti, cu siguranta. O placa de par care dispune de mai multe setari de temperatura este protectoare si grijulie cu firul de par si va permite sa va aranjati parul in numeroase feluri, fara sa va expuneti la riscul de a-l distruge. Cele mai performante modele sunt cele care au control digital si afiseaza temperatura in grade Celsius. In acest fel poti detine controlul si poti evita eventualele prejudicii.

Temperatura minima a unei placi poate fi de 150 de grade, in timp ce valoarea maxima poate ajunge la valoarea de 300 de grade. O alta functie pe care o intalniti la modelele mai evoluate este functia de memorare si blocare a temperaturii. Astfel, daca ati gasit temperatura ideala care va protejeaza parul puteti sa setati placa sa o memoreze astfel incat sa o puteti folosi si la urmatoarele indreptari. In felul acesta eviti si pierderea minutelor pentru ca placa sa se incalzeaza.

O placa de par este o investitie sigura pentru orice femeie care pune pret pe frumusete. Indiferent de tipul de par, culoarea, lungimea sau structura acestuia, pe piata gasiti modele extrem de variate care indeplinesc toate cerintele.